Jurnal de play off

In mod normal, ar fi trebuit sa scriem cate o cronica la fiecare meci al nostru, dar a dat soarele si fugim de la calculator cat putem. Mai pe terasa, mai la sala, fiecare pe unde poate. 🙂 Partea buna este ca a inceput play-off-ul. Si la baieti si la fete.

Ladies first!
Pentru ca asa este politicos, ba chiar normal, o sa vorbim prima oara de fetele de la Victoria. Nu doar ca au terminat sezonul pe primul loc, au terminat neinvinse. Parcursul perfect din campionat se repeta, pana acum, si in play-off. Primul meci al fetelor a fost contra Evo Handbal. Stim, stim, era previzibil sa invinga clar, data fiind diferenta din clasament, dar – vorba unui chibit din tribunele de fotbal – niciun meci nu seamana cu altul. Victoria s-a impus cu 23 la 22 dupa un meci incheiat cu aruncari de 7 metri.
La Victoria au jucat Emilia Bornescu, Christiana Timofte (2 goluri), Theo Chear, Lidia Ispir (5 goluri), Anca Patrascu, Ioana Motei (2 goluri), Andreea Andreescu, Alina Dunuta (5 goluri), Nicoleta Costache (7 goluri), Andreea Anghel, Alina Urzica (2 goluri).

S-a intrat apoi in “Final Three”. Iar primul meci a fost cel impotriva fetelor de la Acvila, una din cele mai in forma echipe de fete de sezonul acesta. Si iar a fost un meci tare, iar s-a incheiat cu o victorie pentru noi, dar iar la o diferenta de numai un gol – 34 la 33. Nu s-a mai ajuns la 7 metri, a fost un meci disputat, dar cea mai importanta acum este victoria. Daca fetele castiga si viitorul meci, impotriva celor de la Dobroiesti, atunci sunt castigatoarele NEINVINSE ale actualei editii de campionat. Impotriva Acvilei au marcat Christiana Timofte (10), Ioana Motei (7), Geanina Niculae (3), Alina Dunuta (2), Lidia Ispir (3), Nicoleta Costache (4), Andreea Andreescu (5).

20160517_215806
Victoria Fete

Chiftele marca Victoria
Dupa ce au incheiat campionatul pe prima pozitie, cu un singur meci pierdut, baietii au inceput play-off-ul cu un meci impotriva celor de la Sport&Friends. Au castigat prima disputa, dar Victoria a aratat de parca se stransesera la meci de la plaja. S-a jucat relaxat, au condus cu 6 goluri, apoi au cedat teren serios, pana la final cand s-au impus cu 31-29. De notat ca la Victoria au debutat in campionat si cativa proaspeti jucatori: Constantin Moraru, Dragos Cristea, Marian Canciu, Ionut Gheorghe.

A avut loc apoi prima mansa a semifinalei din play off, impotriva celor de la Tectonic. Supriza lor pentru Victoria – prezenta celui care a dominat scena mare a handbalului European, pivotul Ion Mocanu. Mai din respect pentru el, mai din lipsa de forma, Victoria a primit cateva goluri extreme de usor de la inceput de meci. Cu cativa jucatori lipsiti total de forma la acest meci, e de mirare ca nu am pierdut decat cu 2 goluri 27-25 pentru Tectonic. Tectonic a condus in prima parte a meciului, Victoria a revenit si a condus apoi aproape toata partida la diferente de unul sau doua goluri. Cateva greseli individuale in atac si in aparare au dus la eliminari inutile, iar la final Tectonic a castigat prima mansa a semifinalei. Pentru Victoria au marcat Dan Vasiloiu (10), Traian Cimpanu (4), Razvan Tatu (1), Madalin Malinescu (2), Gheorghe Ionut Alberto (5), Alex Barbu (1), Constantin Moraru (1). Urmeaza acum mansa a doua a semifinalei, iar castigatoarea va juca apoi finala play-off-ului.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.