Esti aici
Acasa > Sustine echipa HC Victoria

Sustine echipa!

Stim, stim – nu suntem singurii care iti vor spune ca merita sa fie sustinuti de tine. Nu suntem nici cei mai frumosi, nici cei mai buni (nu am ocupat locul I ani la randul in divizia B). Dar nu suntem nici cei mai slabi (nu am terminat niciodata pe ultimul loc in divizia B), nu suntem nici in concurenta directa cu cineva pentru a obtine sustinerea ta.

Nu suntem o cauza sociala, nu suntem salvatori de caini si pisici, nu promitem sa introducem internetul, gazele si canalizarea in toate satele din tara. Noi suntem o gasca de fosti sportivi de mica sau mare performanta, un grup de prieteni. Vrei sa iti faci prieteni, vrei sa ne sustii (si in tribune, si material), o poti face.

Stim ca toti cei care iti cer sa ii sustii iti promit sa si faca un lucru sau altul pentru tine. Nu promitem, dar te asiguram ca vom fi mereu un grup unit, ca ne vom juca sansele cu fairplay pe teren si ca vom incerca sa crestem noi generatii de handbalisti asa cum stim noi: prin puterea exemplului. O sa incercam sa ii atragem la sport, la handbal, sa ii indrumam spre miscare. Sa aleaga, asa cum am facut si noi, un sport superb, o activitate care sa ii ajute sa fie oameni intregi. Daca nu ne crezi, vino la sala sa ne vezi. Daca te-am convins… mai jos e linkul prin care ne poti face o donatie. Multumim!

[donate payment=paypal type=default-credits]

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com