Love is in the air

Dragoste cu nabadai

 

Da, pe 14 februarie avem un meci special. Echipa de baieti de la HC Victoria joaca impotriva celor de la Nova `83. Suntem doua echipe “prietene”, ne-am antrenat impreuna, am jucat amical dupa amical la antrenamente, ii stim foarte bine. Dar reversul medaliei este valabil, si ei ne stiu pe noi foarte bine. Nu inseamna ca pe teren vor fi petale de trandafiri, inimioare, bomboane de ciocolata si tricouri roz, desi este Ziua Indragostitilor. De fiecare data cand jucam cu cei de la Nova, tratam lucrurile la modul cel mai serios. Si noi, si ei. Chiar daca nu mai au toti componentii de acum doi ani, chiar daca nu au cel mai bun start de campionat, ii respectam ca adversari si ne mobilizam serios la meciurile impotriva lor. Sunt o echipa inchegata, au jucatori capabili sa alerge pe contraatac pana la final de meci sau sa arunce de la distanta – e greu sa joci cu ei si sa speri sa invingi, darminte la diferente mari. La “capitolul moral” 🙂 toata lumea sta bine – ei vin dupa o victorie cu NRG, noi dupa sase victorii consecutive. Nu va fi tocmai Ziua Indragostitilor pe teren, ci dragoste cu nabadai, mai ales pentru ca in ultimele meciuri noi am fost invingatorii. 🙂

Lotul
Pentru meciul de duminica, avem cativa absenti. Pivotul Ovidiu Bufnila e suspendat o etapa, conducatorul de joc Razvan Tatu este plecat din Bucuresti, iar extrema Zsolt Nagy ar putea absenta si el. La capitolul portari putem conta pe Cristi Ardeleanu si Alex Ionita, iar pe semicerc vor fi Traian Cimpanu, Sergiu Cimpanu, Dan Vasiloiu, Madalin Malinescu, Catalin Neaga, Andrei Sturzu, Alex Barbu, Vlad Soimareanu si – bineinteles – ceilalti colegi care inca nu s-au anuntat. V-am mai povestit ca lotul nostru e incert pana in ziua jocului. Suntem sportivi amatori, avem si locuri de munca si familii, nu intotdeauna ne iese prezenta ca la echipele mari. Asta nu inseamna ca nu incercam – mai facem un schimb de tura cu colegii de la munca, le mai promitem sotiilor si prietenelor ca ne revansam weekendul viitor cu un film la cinema, amanam vizitele la parinti si pana la urma tot venim la sala sa jucam.

Teo + Mihnea = Love 🙂
Stim, stim… suna mai mult decat cliseistic, dar avem o poveste de dragoste la mijlocul acestui meci. Teodora, colega noastra de la echipa de handbal feminin, este casatorita cu Mihnea, fost component al HC Victoria, actualmente portarul baietilor de la Nova `83. De fiecare data cand jucam impotriva lor, Teo traieste meciul la intensitate maxima. Nimeni nu se framanta mai mult decat ea, nimeni nu are mai multe emotii. Iar orice atac sau contraatac al nostru o gaseste cu mainile stranse la piept si cu inima in cerul gurii. De multe ori nici nu are curaj sa se uite la faza, prefera sa intoarca fata de la duelul unu la unu dintre sotul ei si jucatorul nostru care a scapat pe contraatac. Iar daca un jucator de la Victoria arunca spre Mihnea la nivelul capului… nu vreti sa stiti ce perdaf isi ia de la Teo. Pentru ca tot ne scapa macar o minge pe sus, iar portarul e in pericol sa fie lovit, ne asumam criticile. La urma urmei, probabil ca asa am reactiona si noi daca ar fi sotia noastra in poarta adversa. Asta e iubirea, duminica e Valentine`s Day, nu promitem ca Teo va fi menajata (un meci e totusi un meci), asadar haideti la sala Apollo, duminica 14 februarie de la ora 15,30.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.