Girl power! HC Victoria F

Cu zambetul pe buze

 

E ceva … cu Victoria. E ceva in felul in care ne intalnim la fiecare meci, in care alergam cu zambetul pe buze si in care gafaim (in prelungiri, evident) cu zambetul pe buze.

Aveam un chef de meciuri in 2016 ca nu mai veneau weekend-urile. Dar iata ca au venit si am inceput sezonul cu doua victorii de sarbatorit. Nici nu ne-am revenit bine dupa Revelion si cheful de la Tecuci, ca am si revenit pe teren cu chef de joaca.

Ningea cu coduri portocalii la stiri si, in principiu, cand am anuntat la 11:00 ca sunt la Campina fetele stiau ca …o sa ajung. Pentru ca … Victoria! Si oricum, nu stiu daca e un citat celebru, dar ar trebui sa fie: “O femeie nu intarzie, o femeie ajunge intotdeauna atunci cand trebuie”. Si asta poate insemna si putin peste sfertul academic de care fac domnii atata caz.

Aveam meci la Dobroesti, fara clister!!!! Un meci impotriva unor sportive nascute in 1997 te duce cu gandul la un concurs sanatos de atletism, cu multe sprinturi pe contraatac. De aici probabil si cateva riduri de expresie la unele dintre noi – toata lumea trebuie sa alerge inapoi in aparare. Singurul caruia nici prin cap nu ii trece este antrenorul Dan Vasiloiu, care facea scheme de joc pentru o echipa formata aproape numai din extreme.

Dar Coco joaca inter dreapta, Geani centru si Alina inter stanga. Lipseste “motivata” Christiana. Portarul nostru – Emi Bornescu le-a facut fetelor de la Dobroiesti viata grea inca de la inceput. Alexandra a avut grija sa faca acelasi lucru in repriza a doua si altfel s-a jucat pana la final. Am condus, dar tot am avut emotii. Una din principalele noastre jucatoare, Ionela Cristea – Piti, s-a accidentat in a doua repriza si i-a cam stricat planurile lui Dan. Asa suntem noi, femeile, imprevizibile ca vremea in luna martie.

Singurele incidente notabile au mai fost accidentarea Geaninei Niculae si eliminarea de doua minute pe care a primit-o Anca Irina Patrascu, dar noi stim foarte bine ca nu le face intentionat. Are insa ceva din agresivitatea buna de la echipa de baieti si nu se sfieste sa se apere serios, indiferent de adversar.

Pe scurt, acesta a fost meciul pe care fetele de la Victoria l-au castigat impotriva fetelor de la Unirea Dobroiesti. Scor final, linistitor, 29-18. Si asa am ramas neinfrante, continuand cursa noastra cu baietii.

Avem si lotul prezent: Costache Nicoleta – 7, Niculae Geanina – 4, Ispir Lidia – 1, Cristea Ionela – 8, Andreescu Andreea, Patrascu Anca, Udrea Alexandra, Bornescu Emilia, Anghel Andreia – 2 si Alina Dunuta – 7.

Mai jos aveti si cateva poze 🙂
[URIS id=689]

Update – Sambata, 06 februarie, o sa zambim din nou la derbyul Diviziei B. Noi, care suntem neinvinse dupa patru meciuri din acest an, jucam impotriva fetelor de la Acvila, echipa neinvinsa dupa primele lor cinci meciuri din actuala editie de campionat. E drept, ne-au invins anul trecut. Au un golaveraj superior noua in clasament, nu sunt o echipa pe care sa o subestimezi. Dar noi suntem Victoria si jucam fiecare meci …la victorie. Va asteptam sambata, 06 februarie, la Sala Apollo, de la ora 13.30. Suntem fete, dar nu intarziem la primul fluier.
PS: Daca va fi galagie in tribune sa stiti ca sunt baietii de la Victoria care nu au meci weekendul asta si vin sa ne faca galerie!!!!

 

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.