Bine te-am regasit, Cluj!

Se spune că timpul trece ușor, dar nu și când aștepți turneul de handbal mixt de la Cluj-Napoca.
Clusium C.N se înscrie pe cea mai înaltă treapă în clasamentul turneelor de profil, cel puțin din țară, din “toate” motivele.
Este primul turneu din țară și practic marchează borna 0 a handbalului mixt, ajungând la ediția cu nr 9 și oferind timp de 9 ani 9 ediții CONSECUTIVE de competiții între amatori.

Victoria a reușit să înscrie la turneu două echipe pentru al doilea an consecutiv, cu un efectiv de 24 de jucători, dintre care 4 au debutat în handbalul mixt. Cei 4 au avut ca obiectiv să înscrie cel puțin o dată, obiectiv îndeplinit încă de la primele două meciuri. Îi felicităm pe colegii noștri Anca, Cristina, Angi și Darius.

Distracția și voia bună au fost incluse în loturile celor două echipe Victoria și ne-am simțit din nou foarte fain la Cluj. Pe lângă povestirile din cele două săli pe care le-am adus cu noi în București, orele de nesomn sunt și ele pline de amintiri.
Muzica dinaintea meciurilor vom încerca să o facem un obicei, iar la dansul din pauză și de la final să fim ambele echipe de pe teren implicate.

Pentru că, din diverse motive, Victoria nu a participat la vreun turneu în 2017 și pentru că la acest turneu ni s-a permis înscrierea a două echipe, adresăm mulțumiri sincere organizatorilor pentru încrederea acordată. Efortul și implicarea în organizare sunt exemplare și merită felicitările și aprecierea tuturor. Mulțumim, Anca! Mulțumim, Amalia! Mulțumim, Clusim C.N.! Multumim, Cluj-Napoca!

Obiectivul nostru a fost să câștigăm acest turneu cu Victoria 1 pentru a treia oară consecutiv și să terminăm cât mai sus cu Victoria 2. Și aproape am reușit.
Victoria 1 a jucat finala cu Mec Team, într-o reeditare a finalei de anul trecut. După un meci frumos și foarte strâns, echipa din Baia Mare a reușit sa-și ia revanșa, câștigând pe finalul meciului cu scorul de 17-15. Felicitări, Mec Team! Ne vom regăsi la anul.
Victoria 2 a terminat pe locul 8 și promitem să ne pregătim mai bine până la anul.

Felicităm și premiile speciale individuale obținute de colegii noștri: Ionela Cristea – cea mai bună extremă dreapta a turneului și Dan Vasiloiu – golgheterul turneului (pentru a 3 a oară).

Cu locul 2 și multe amintiri plăcute, ne-am întors în București.
Cu bine, Cluj!

[URIS id=1750]

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.