Noul salut de la Victoria: Noroc…cu fetele

La inceput a fost echipa de baieti. Acum sunt echipele de baieti pentru ca luand in considerare numarul de baieti de la Victoria ar putea fi usor doua echipe. Acum 3 ani a aparut echipa de fete si incet incet a inceput sa fure din gloria baietilor si sa adune laurii.

Insa chiar dinainte de primul meci al echipei de baieti Victoria au fost iesirile la bere si party-urile victorienilor. De fapt, asa a inceput istoria Victoria. La primul meci, veneam dupa o noapte de petrecere la casa colegului Dumitran. Si asa am inchiat si aceasta sambata de meciuri.

Meciul masculin. HC Victoria 24 – Evo 25

Cu 14 jucatori in lot, Victoria avea chef de o partida castigata. Prima repriza arata bine, cu faze frumoase si cu cateva goluri la pauza pentru ai nostri. Din pacate, in a doua repriza am scazut ritmul si i-am lasat pe adversari sa se apropie. Ultima secunda a gasit cele doua echipe la egalitate, cu o lovitura de la 7 metri dictata pentru Evo.

Cei mai buni marcatori de la Victoria au fost Dan Vasiloiu (10 goluri) si Capitanul  Catalin Neaga (5 goluri). Tabela a fost completata de Madalin Malinescu (3 goluri), Andrei Sturzu – 2 goluri si Soimareanu Vlad, Angi Marinescu, Costin Moraru, Traian Campanu cate un gol.

Lot: Tatu Razvan, Dan Vasiloiu, Catalin Neaga, Madalin Malinescu, Andrei Sturzu, Soimareanu Vlad, Angi Marinescu, Costin Moraru, Traian Campanu, Sergiu Campanu, Cristi Ardeleanu, Alexandru Ionita

Meciul feminin. HC Victoria 33 – HCO Muntenia 23

Cu antrenorul la vestiar dupa meciul anterior, fetele au inceput motivate de discursul Lidiei Ispir – un fin cunoscator de caractere, ce stie intotdeauna sa motiveze echipe. Sub impactul acestui discurs, aveam la inceput de meci 6-0 si ne propuneam sa nu ne lasam pe o ureche.

Apararea noastra a mers din nou excelent si a reusit sa anihileze atacurile echipei adverse. Iar cand mai treceau ne-a “scos” Dana. Contraatacuri, goluri la vinclu marca Christiana si Geani, pase pe la spate, super pase la pivot si mult chef de joc. Cam asa ar putea fi rezumat meciul nostru.

Pentru ca apar si mici momente de relaxare in joc, scorul a fost si 16-15 la un moment dat pentru noi. Insa, ne-am reglat rapid apararea si aruncarile la poarta, iar tabela a fost inchisa de golul de la 7 m al Teodorei. In plus, in a doua repriza am avut o galerie profesionista cum, dintre echipele de amatori, doar la Victoria se poate.

Lot: Christiana Timofte (9 goluri), Andreia Anghel (1 gol), Andreea Andreescu (3 goluri), Lidia Ispir (6 goluri), Ionela Cristea (2 goluri), Geanina Andreea Niculae (4 goluri), Alina Dunuta (3 goluri), Nicoleta Costache (1 gol), Ioana Motei (2 goluri), Teodora Solomon (1 gol) si portarii Dana Pupu si Alexandra Enea.

Bine ca vin sarbatorile ar spune baietii !

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.