Opt din opt

Respect AS Handbal!
Am ajuns la cea de-a opta victorie din tot atatea meciuri disputate de echipa de handbal masculin in Divizia B. Iar meciul de duminica, 20 martie, ne face sa ne scoatem palaria in fata adversarului pe care l-am invins – AS Handbal. O echipa care a jucat tot meciul in 6 oameni, un portar si cinci jucatori de camp. Retineti, sunt amatori, nu toti pot ajunge la meci. O echipa care a mers aproape cap la cap cu noi timp de o repriza. Respect AS Handbal, ne-a placut sa jucam impotriva voastra.

Aparat de dat suturi in fund
De asa ceva am fi avut noi nevoie duminica. Am stat pe marginea terenului de la scoala 88 si am privit meciul premergator, apoi am intrat in teren de parca eram la plimbare. Ii stiam pe cei de la AS Handbal, nu am avut niciodata probleme sa castigam in fata lor. Dar erau doar 5 jucatori pe semicerc, iar de aici a intervenit relaxarea noastra. Nu am avut zvac, am fost prea relaxati, jucam de parca eram la antrenament, intrasem in ritmul de joc al adversarului. Pe scurt, a fost cea mai urata prima repriza de care am avut parte vreodata in tot campionatul. Jucam de parca aveam sireturile innodate de la un pantof la altul. Am ratat nepermis, ne-am aparat de parca eram domnisoare la plimbare prin parc, am reusit contraperformanta de a conduce doar cu 14-13 la pauza. Cand ne-am scuturat.

Masina de goluri
-Alo, jucam ca mamaile. Sa ne fie rusine tuturor pentru ce a fost in prima repriza. Ei joaca cu un om in minus si noi… ? Respectati-va – atat a spus capitanul Catalin Neaga, transformat in antrenor la acest meci, dat fiind ca avea probleme cu spatele. De fapt, semana cu un semnul intrebarii curbat bine de tot. Si asa a pornit masinaria de goluri. Intr-o repriza am dat 20 de goluri si am primit doar 4. Ne revenisem. Mingile intrau in poarta de pe orice pozitie: sut puternic de la interul Barbu, contraatacuri ata cu Zsolt Nagy, Andrei Sturzu si Dan Vasiloiu, angajari de pivot, depasiri ale coordonatorului de joc.

8
Nu a fost cea mai frumoasa victorie a noastra, dar in clasament punctele se pun in dreptul invingatorilor. Ar fi trebuit, probabil, sa invingem la o diferenta mult mai mare, dar nu asta a contat. A fost un meci scoala pentru noi – am invatat ca nu e bine niciodata sa te relaxezi, ca nu e bine sa intri pe teren prea plin de tine. Suntem cei mai buni, stim asta din clasament, dar e cazul sa luam in serios fiecare meci al nostru, fiecare sut si fiecare pasa. Am ajuns la cota de 8 meciuri – 8 victorii prin munca noastra, e cazul sa ne mentinem tot aici.

Pentru Victoria au jucat Cristian Ardeleanu si Alex Ionita in poarta, extreme stanga Zsolt Nagy (5 goluri) Andrei Sturzu (4 goluri), interi Alex Barbu (3 goluri), Traian Cimpanu (4 goluri), Dan Vasiloiu (7 goluri), coordonatori de joc: Razvan Tatu (4 goluri), Sergiu Cimpanu (3 goluri), Madalin Malinescu (3 goluri), pivot Ovidiu Bufnila (1 gol).

Singurii care au jucat de nota zece in acest meci au fost cei din galeria de la Victoria, cei fara de care duminicile noastre ar fi mult mai plictisitoare. Erau putin suparati pe noi, pentru prima repriza, dar ne-am impacat la o bere si un suc. Multumim ca ne sustineti, ne revansam la meciul viitor.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.