Victoria-Muntenia, duminica

Duminica dimineata, cand unii isi dreg mahmureala sau dorm dupa o noapte in club, noi mergem sa vedem meciul fetelor noastre. De la ora 11,30 – in sala Iris, fetele de la HC Victoria joaca impotriva celor de la HC Muntenia.

Daca este sa ne luam dupa clasament, atunci am avea un meci usor, in care sa ne impunem. Numai ca socoteala de acasa si cea de pe teren sunt doua lucruri extrem de diferite. La meciul asta, antrenorul Dan Vasiloiu nu poate conta pe mai multe jucatoare.

O absenta importanta este cea a extremei dreapta Ionela Cristea, care a suferit o operatie si acum este in convalescenta. Monica Panait este plecata din tara, iar coordonatorul de joc Alina Urzica nu poate fi prezenta la sala, dat fiind ca job-ul presupune si zile de duminica la lucru.

Chiar si asa, fetele s-au antrenat marti seara la sala de la scoala 88 din Bucuresti, sunt pregatite sa isi continue parcursul de pana acum: au cinci victorii din tot atatea meciuri. Adversarele noastre de duminica, HCO Muntenia, au disputat 4 meciuri si au castigat de doua ori.

Lotul Victoria de duminica va fi format din Emilia Bornescu, Lidia Ispir, Geanina Niculae, Nicoleta Costache, Alina Dunuta, Andreia Anghel, Teodora Chear-Solomon, Christiana Timofte, Andreea Andreescu.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.