Duminica victorioasa

Duminica prea de dimineata

Nu o sa incep prin a spune ca ne-am intalnit cu mult inainte de meci, cum facem de obicei, ca sa mai stam de vorba, nici de rasete si voie buna la Victoria pentru ca subsemnata a reusit sa gasesca sala unde avea loc meciul cand deja pe teren se alerga serios si scorul era 7 – 7. Banca Victoria arata cam pustie (Teodora fiind singura rezerva) asa incat atunci cand am ajuns Madalin Malinescu statea si el pe banca.

Inceput greoi

Pe teren, echipa era formata din Emilia Bornescu, in poarta, si jucatoare de camp Nicoleta Costache, Andreea Andrescu, Alina Dunuta, Lidia Ispir, Christiana Timofte si Geanina Niculae.

Am aflat, pe surse, ca am intrat in meci destul de greu lucru care este marca Victoria alaturi de, bine cunoscuta, repriza a doua fatala. Nu in acest sezon, bineinteles:) . De la 7 – 7 lucrurile au mai mers inca vreo 10 minute cap la cap asa ca la primul time out scorul arata 11 egal si de pe banca Dan parea ca nu poate sa isi explice de ce. Cateva indicatii despre cum sa patrundem mai mult pe culoare si Emi care a decis sa nu mai ia niciun gol au prefatat o parte a doua a reprizei in care am “furat” mai multe mingi si am incercat sa desfacem jocul. Geani a reusit cateva goluri TM, Coco la fel si destul de repede jocul s-a deschis pe centru unde Lidia abia astepta mingea strecurata printre adversare pentru a o trimite in poarta. La pauza scorul arata +7 si ne pregateam mai linistite de repriza a doua.

La pas

In a doua parte a meciului am reusit sa crestem constant diferenta profitand atat de pasele foarte bune catre Lidia precum si de apararea mai inspirata. Emi n-a vrut sa schimbe la pauza si a demonstrat ca merita sa fie portarul nostru de baza.

Catre finalul meciului Coco a fost inlocuita de Teo, care a reusit cateva recuperari, iar tribuna, completata din repriza I cu Capitanul Neaga a inceput sa se auda din ce in ce mai mult. Am avut o oarecare intentie de a ne face repriza a doua mai grea, moment cand avantajul pe tabela a scazut de la 10 goluri la 6, dar Dan a cerut time out si ne-a oferit “cicaleala” meritata. Se pare ca pana la urma vorba din handbal conform careia “atacul castiga meciuri” este adevarata, insa noi speram ca apararea sa ne aduca victoria si ultimul meci ramas in campionat.

La final, tabela arata un confortabil 39 – 28 si Victoria a iesit fericita la Berea de dupa.

Pentru Victoria au marcat:

  • Christiana – 9
  • Lidia – 5
  • Dunuta – 7
  • Geani – 7
  • Coco – 4
  • Andreea – 7

Cateva poze de la meci :

[URIS id=1132]

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.