Ooo, am comis-o din nou

De un an nu ni se mai intamplase. Pentru prima oara in acest campionat, echipa de baieti de la HC Victoria a fost infranta. Daca eram comentatori sportivi am fi spus ca duminica, 3 aprilie, la sala Iris, a plouat in averse. HC Victoria-Aversa 18-23 si prima infrangere a noastra in actualul campionat.

Felicitari, Aversa!
Cand iei bataie, nu prea mai raman multe de spus. Pentru ca asa e fair-play, pentru ca in sport trebuie sa stii sa si pierzi, ii felicitam pe invingatori. Aversa este singura echipa care a reusit sa ne invinga in actuala editie a campionatului. Bravo! Nu mai are sens sa ne cautam scuze, sa ne ascundem dupa degete (suntem totusi cam mari si nu incapem acolo). “Poti sa scrii ca am fost…chiftele”, si-a incheiat declaratia oficiala antrenorul jucator Dan Vasiloiu. Nu era cazul sa i se mai ceara detalii 🙂

Scurt isoric
Nu am intrat bine in meci. Nu am fost incisivi in atac, nu am pus mana serios in aparare. Nu am fost noi, nu am mai fost echipa care defila acum cateva etape in fata oricarui adversar. Au aparut greseli personale, iar cand pierzi mingea pe atac, te repliezi greu si pana iti certi colegul, ai mai incasat un gol. Nici portarii nu te mai pot salva. Aversa si-a facut jocul, a avut doi jucatori care au dat impreuna 19 goluri, iar meciul parea scris. In a doua repriza, o tresarire de orgoliu ne-a apropiat la doua goluri de ei, dar cateva ratari succesive au fost de ajuns ca efortul sa fie zadarnic. Cum niciun ghinion nu vine singur, Dan a luat trei eliminari de doua minute si cartonas rosu.

Totusi exista si lucruri bune. Galeria a fost la inaltime si  noi am ramas pe primul loc. Clasamentul la zi aici : Clasament

Lotul si marcatorii
In poarta, la acest meci au fost Alexandru Ionita si Cristi Ardeleanu. Pe semicerc, Sergiu Cimpanu, Istvan Zsolt Nagy (1 gol), Madalin Malinescu (1 gol), Dragos Luscan, Vlad Soimareanu, Catalin Neaga (2 goluri), Andrei Sturzu (1 gol), Traian Cimpanu (6 goluri), Dan Vasiloiu (3 goluri), Razvan Tatu (4 goluri).

 

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.