PER-FEC-TE!

Nu e gluma, fetele de la Victoria sunt echipa perfecta. Au avut parcursul perfect in actuala editie de campionat. Au invins tot ce le-a iesit in cale. Mai mult, au incheiat sezonul regulat din pozitia confortabila de lider dupa un meci in care au defilat : HC Victoria – AS Onix 34-18.

Zece pe linie
Daca erau gimnaste, ar fi avut zece pe linie de la toti arbitrii. Sunt handbaliste totusi, iar in Divizia B formeaza o echipa de neinvins. Pentru ca nimeni nu a reusit sa invinga aceasta formatie in sezonul regulat al campionatului. Echipa dupa echipa, toate s-au recunoscut invinse de fetele de la Victoria. Acum, le asteapta play-off-ul, dar altfel se intra in jocuri cu gandul ca nimeni nu a reusit sa te invinga, alt moral e la echipa. “Hello! Baieti, am discutat cu fetele si am luat deciza sa va chemam la noi la antrenament, o sa impartasim cu voi cheia succesului”, scria pe grupul de Facebook capitanul Lidia Ispir, aluzie la faptul ca baietii de la Victoria au pierdut un singur meci pana acum, cel impotriva AS Aversa. Au tot dreptul sa ne mai ia si in balon, noi am capotat cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, baietii mai au insa un meci, cel impotriva juniorilor de la Steaua.

Meci de antrenament
Partida cu AS Onix ( cu multe absente in lot )  a fost un antrenament cu public, daca e sa ne luam dupa scor si, mai ales, dupa cum a decurs meciul. Practic, pe teren a fost o singura echipa, a noastra. Era ultimul meci din campionat si deja nicio fata nu se mai gandea la tactici, la scheme de aplicat. A fost un meci care trebuia castigat, iar cand fetele au simtit ca adversarul le permite, au rasturnat o caruta de goluri in poarta Onix. “Cel mai bine s-a jucat pe contraatac, ne-a iesit aproape tot. De la pasele date de portar pana la alte combinatii scurte care ne aduceau in pozitie de gol. Nu am iertat nimic”, povesteste antrenorul Dan Vasiloiu.

La meci au fost doar opt din fetele care alcatuiesc lotul HC Victoria. Dar asta nu inseamna ca restul fetelor nu au avut o contributie la parcursul perfect al echipei. In poarta a stat Emilia Bornescu, iar pe semicerc au fost Alina Dunuta (1 gol), Timofte Cristiana (6 goluri), Teodora Chear-Solomon, Geanina Niculae (9 goluri), Lidia Ispir (1 gol), Andreea Andreescu (8 goluri), Alina Urzica (9 goluri).

Si nu in ultimul rand … La multi ani Geani !!!!

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.