Cupa AMH – Baietii? Noroc de fete!

Acest material a fost realizat de capitanul echipei de baieti HC Victoria, Catalin Neaga!

NU am uitat sa stim sa pierdem!

Roger Victorieni,
Weekendul trecut ne-a gasit din nou, iar si inca o data in sala de sport, de data aceasta in sala Facultatii de Constructii. Am paticipat la Cupa AMH, atat baietii cat si fetele, competitie organizata de Liga Studentilor, avand scop caritabil.

Inca de miercuri seara ne-am aflat adversarul din sferturi dupa o tragere la sorti fara capi de serie: Nova, echipa pe care am reusit sa o invingem in campionat, la o diferenta doar de 2 goluri. Din cele 4 meciuri din sferturi, al nostru a fost cel mai echilibrat si implicit, cel mai interesant.

Porneam favoriti, porneam in competitie de pe locul 1 in campionat, porneam cu gandul ca putem si ca vrem sa castigam Cupa AMH. Si am inceput meciul relaxati, linistiti si cu chef de handbal. Dupa o prima repriza echilibrata, am inceput sa ne desprindem datorita portarului nostru, Alexandru Ionita. Desi am castigat meciul, ratarile, fortarile, si greselile anuntau parca ceva, strigau parca sa ne trezim repede, pentru ca urma semifinala cu Evo, echipa calificata in semifinale dupa un meci mai putin solicitant ca al nostru.

Si ne-am trezit… imediat dupa primul meci-prima victorie, la terasa. Glume, voie buna, o comanda intarziata, mancat pe fuga si… ne-am trezit din nou, in sala, la semifinala. Pentru noi, reprezenta un meci greu, poate cel mai greu, pentru Evo la fel + o sete mare de revansa, dupa scorul din campionat. A inceput meciul: incrancenare, determinare, echilibru. Pauza. Dupa pauza, POTOPUL! Am reusit o performanta greu de egalat, chiar si de noi: in 16 minute de joc, am primit 14 goluri si am inscris doar 2! Dezastru! Scuzele nu sunt demne de a fi enumerate, am pierdut meciul fara nici o emotie! Ratarile, fortarile si greselile din primul meci s-au repetat cu o frecventa foarte mare in cele 16 min de absenta totala din meci. Felicitari Evo si treceti si in contul nostru forma si motivatia voastra. Al doilea meci-prima infrangere.

Am observat, totusi, ca nu am uitat sa stim sa pierdem si ne-am trezit tot la terasa, razand, glumind. Urma ca duminica sa jucam finala mica cu echipa Tectonic. Sambata seara, program de voie, fiecare pe unde a apucat> club, pub, cabana Plapumioara.

Victoria -Tectonic pornea de la dorinta de revansa a adversarilor, invinsi de Victoria in campionat. In schimb, aceasta dorinta de revansa, a “netezit mintile” jucatorilor, iar meciul de handbal s-a transformat foarte usor intr-o lupta de gherila, iar armele preferate au fost pumnii, picioarele si coatele. S-au legat cateva prietenii, s-au schimbat cuvinte dulci, s-au impartit lovituri de MMA, ce mai… o confruntare demna de orice penitenciar.

Cele 3 cartonase rosii acordate direct celor de la Tectonic au indicat perfect fair play-ul din teren. Felicitari celor doi arbitri, au fost impecabili si le mutumim pe aceasta cale. Din nou ratarile de 1 la 1 cu portarul, fortarile si greselile personale ma fac sa rezum: al treilea meci, a doua infrangere! Si locul 4 pentru noi. Anul acesta am ratat Cupa AMH! A fost un dus rece marca Zsoltao, un dus ce ne-a trezit! Visul a fost frumos, dar a venit momentul sa ne “ridicam din pat” si sa ne concentram, urmeaza play-off-ul din campionat! Deviza: Nu conteaza cine castiga, numai noi sa nu pierdem!:)

Si ne-am trezit, din nou la terasa, cu glume, cu voie buna. Evo a castigat finala cu Aversa si se anunta un play-off interesant, cu dorinta de revansa de partea noastra de data asta!

Din partea Victoria, s-a remarcat Ionita Alexandru (Sabau), un jucator deosebit de talentat si spectaculos, victorian cu care ne mandrim. Felicitari! Ne bucuram ca il avem alaturi noi. Multumim celor care ne-au sustinut neconditionat si le promitem victorii frumoase in campionat! Si nu in ultimul rand, felicitari echipei de fete, care a incheiat turneul ca si campionatul: neinvinsa. Au avut 2 victorii si un egal! “Baietii, noroc de fete” ne alinta Alina Urzica 🙂

P.S. Efectul Victoria continua sa ne motiveze adversarii, sa-i faca sa joace la potential maxim impotriva noastra, sa ne munceasca mai mult pe teren. Asteptam berile din partea lor!

Acum va las ca suna ceasul si trebuie sa ma trezesc! Va pup si va iubesc!

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.