O Victoria chinuita e tot o Victoria

HC Victoria 2624 Scoala 88

O zi mohorâtă într-o sală care nu face față unei ploi de primăvară.
Încă de când am intrat în vestiar știam că va fi un meci greu, așa cum a fost și cel din etapa a 7a, când ne-am desprins cu greu pe final și am câștigat la 4 goluri. Așa că am încercat să abordăm meciul serios ca să fim siguri de prezența în Final 4. Iar începutul a fost cum ne-am dorit. Un Mădălin cu chef de joc, câteva aruncări bune ale lui Dan și un Sabău care a închis poarta ne-au adus un avantaj de 2 goluri la pauză: 10-8. Dar golurile puține pe care le-am marcat anunțau parcă ceea ce avea să se întâmple mai departe.

A doua repriză a început și ea bine pentru noi și ne-am desprins la 4 goluri (14-10), moment în care totul s-a întors cu susul în jos. Au urmat 15 minute în care am fost aproape la fel de slabi ca România la fotbal (și spun “aproape” pentru că noi am reușit totuși să marcăm 3 goluri), iar adversarii au revenit, ajungând sa ne conducă cu 18-17. Din momentul acesta am început o cursă de urmărire în care a trebuit să recuperăm tot timpul câte un gol. Și, mulțumită unui Sergiu care și-a asumat 2 pătrunderi spre finalul meciului, am reușit să terminăm cursa la egalitate: 21-21.

Așa că s-a ajuns la lovituri de la 7 metri, unde pentru noi au marcat pe rând Neaga, Traian, Angi, Mădălin și Dan, cel care ratase un 7m în timpul regulamentar. Și tot pentru noi a apărat Cristi (care nu intrase deloc în poartă în cele 60 de minute și care era mai uscat decât mulți dintre spectatori) aruncarea celui mai bun jucător al adversarilor, Andrei Radu. Fluier final, victorie pentru Victoria după aruncările de la 7 metri.

Pentru HC Victoria au jucat: Angelo Marinescu, Vlad Șoimăreanu (3 goluri), Mădălin Mălinescu (6), Traian Cîmpanu (3), Sergiu Cîmpanu (1), Răzvan Tatu, Alexandru Ioniță, Dan Vasiloiu (7), Cristian Ardeleanu, Cătălin Neaga (5), Andrei Sturzu și Niki Canciu (1).

Mult succes echipelor în ultimele meciuri pe care le dispută sezonul acesta și sperăm să avem parte toți, jucători, suporteri sau adversari, de un Final 4 spectaculos și fără ploaie pe teren ☺️

 

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.