Ultima etapa si pentru baieti

În timp ce fetele au terminat campionatul, băieții au ajuns abia la ultima etapă înainte de play-off. Și, cum indiferent de rezultatul acestui meci vom fi jucat mai departe cu Școala 88 M.V., am făcut un meci oficial de pregătire foarte bun. Scorul final  – HC Victoria 32 – 24 AS Handbal – ne-a păstrat locul 4 în clasament și putem crede că plecăm cu un avantaj moral în primul meci din play-off.

Meciul nu a fost unul ușor, chiar dacă rezultatul final pare să contrazică acest lucru.

În prima repriză am jucat aproape ca în tinerețe. În apărare ne-am mișcat bine, am alergat pe contra-atac și am dus și faza a 2a de câte ori am avut ocazia. Poarta ne-a ajutat și ea (Mulțumim, Sabău!), iar la finalul primelor 30 de minute conduceam cu 17-9, motiv pentru care am început să avem emoții mai mult pentru fetele care aveau finala campionatului imediat după meciul nostru.

În repriza a 2a am intrat relaxați și ne-am pierdut avantajul de 8 goluri de la pauză. Un parțial de 0-5 în primele 7 minute le-a dat avânt celor de la AS Handbal, iar în minutul 47 scorul a ajuns la 22-22. Din momentul acesta, doar poarta ne-a salvat meciul (mulțumim, Cristi!) și așa am reușit să ne desprindem din nou la 7 goluri. Golul lui Cristi din poartă în poartă (da, a și apărat, a și marcat) din ultimul minut ne-a redat glasul de care am avut nevoie să încurajăm fetele în meciul ce a urmat.

Lotul HC Victoria pentru acest meci a fost: Cristian Ardeleanu (1 gol), Alexandru “Sabău” Ioniță, Cătălin Neaga (3), Niki Marian Canciu, Dan Vasiloiu (12), Răzvan Tatu (3), Sergiu Câmpanu (3), Traian Câmpanu (1), Mădălin Mălinescu, Andrei Sturzu (3), Alexandru Ștefan (1), Alexandru Barbu (1), Vlad Șoimăreanu (2), Costin Moraru (2).Mulțumim tuturor echipelor cu care am avut plăcerea să jucăm în acest campionat. Vă dorim mult succes în meciurile din play-off/play-out!

 

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.