Placerea de a juca handbal

Sa joci handbal, superb. Sa joci la Victoria, priceless.

Asteptam meciul cu Steaua ca pe ziua de salariu sau ca pe un meci de Champions League. Ne-au batut chiar in prima etapa a campionatului si atunci am simtit ca puteam mai mult si ca apararea nu a fost la cotele pe care simtim noi ca le putem atinge.

Ne-am bucurat ca, in premiera, Steaua a infiintat si o echipa de handbal feminin pentru ca acest sport merita sa fie sprijinit de cluburile de renume. In plus, sa joci cu Steaua este intotdeauna o onoare. Si mai ales atunci cand tu esti o echipa de amatori cu oameni care stau zilnic la joburi, iar intentiile de performante handbalistice au fost puse in cui de ani de zile.

Asadar, finala Diviziei B de handbal feminin: CSA Steaua – Victoria.

Pana la fazele meciului sa spunem ca nimic nu se compara cu galeria de la Victoria. Am fost la meciuri de divizii superioare unde in tribuna nu erau asa de multi oameni ca la acest meci. E o placere sa joci cu asa sustinatori, cu prieteni care isi rup din activitatile de duminica pentru a veni sa te sustina la un meci de amatori. Le multumim si, am mai spus-o, nu putem da suficienta bere pentru cat de efervescent ne sustin ei.

In joc, nu aveam nimic de pierdut asa ca am intrat pe teren determinate sa punem probleme acestei echipe frumoase de tinere care se pregatesc sa faca parte in cariera lor din echipe mari. Nu intotdeauna mingile au intrat in poarta asa cum ne-am dorit noi, nu mereu pasele au curs rapid cat sa punem pe picior gresit defensiva adversa. Insa, am alergat toate cele 60 de minute, am incercat sa gasim punctele slabe ale jocului Stelei si sa aratam ca suntem o echipa, de amatori, foarte ambitioasa.

Scorul final, 38 – 24, a fost stabilit incet incet, cu atacuri sigure si incisive ale adversarelor si cateva ratari in tabara noastra. Insa nu putem sa nu vedem partea plina a paharului… de bere. Am dat 24 de goluri unei echipe care se antreneaza zi de zi, unei aparari calite si unor jucatoare care stiu sa faca diferenta pe contraatac.

De la un nivel, lucrurile pe care tii sa le demonstrezi in teren sunt altele: determinare, placere de a juca handbal si placere de a juca alaturi de niste oameni cu care o sa te vezi si sambata seara.

Le uram multa bafta in Divizia A fetelor de la Steaua.
Ne vedem in Cupa AMH!

Au jucat la Victoria cu zambetul pe buze: Dana Pupu, Alexandra Enea, Lidia Ispir, Christiana Timofte (11), Alina Dunuta, Andreea Andreescu (1), Teodora Solomon, Ioana Motei (5), Urzica Alina, Ionela Cristea (6), Nicoleta Rudeanu (1) si Andreia Anghel.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.