Sambata cu program de corporatie

Sambata cu program de corporatie – 9:30 – 18:30 si o bere dupa.

“Cum a fost weekend-ul tau?”- “Minunat! Sambata am fost la sala toata ziua”. Nu va uitati cu atentie, nu se vad muschii dupa o zi petrecuta in sala, nu a fost sala de forta ci cea de handbal si nu am jucat incontinuu. Am inceput ziua cu meciul fetelor de la 10:30 si am iesit din sala dupa meciul baietilor de la 16:30. Bineinteles, cortina s-a tras spre miezul noptii la Cetate.

Victoria F – Acvila: 29 – 26

Fetele au deschis play-off-ul cu un meci la matineu cu Acvila. La ora 10:30 se fluiera inceputul primei partide de la sala Apollo, moment in care Dunuta inca incerca sa treaca peste socul orei. E drept ca si-a revenit prin minutul 45 al meciului si a avut si un contraatac.

Un meci castigat “la mare lupta” de Victoria, echipa care a stiut ca isi traga presul inapoi sub picioare in momentul in care lucrurile scapau din mana. Desi parea, dupa prima repriza, ca meciul curge pe un traseu stabilit am stiut cum sa le oferim palpitatii dragutilor veniti sa ne incurajeze inca de la acea ora.

Cand aparare nu e, nimic nu e.

Am lasat garda jos in aparare, iar acest lucru a inceput sa se vada si pe tabela. Nu ne-am revenit nici de la aparare, nici de la atac ci de la incurajarile primite de pe banca si din tribune la fiecare greseala. Christiana a facut un meci foarte bun – foarte sigura in aparare si cu goluri spectaculoase, Andreea s-a luptat mult atat in atacurile pozitionale cat si pe contraatac, Dana si Alexandra au tinut cu poarta, respingand mingi foarte bine plasate. Piti a avut mana sigura in fata portii, iar Coco a luat pe cont propriu cateva mingi si a reusit sa le puna pe tabela. Cu oarecare emotii, trecem mai departe in play-off si jucam urmatorul meci cu S&F sambata viitoare.

Ne-am bazat pe: Dana Pupu, Alexandra Enea, Christiana Timofte(11), Lidia Ispir, Andreea Andreescu(2), Geanina Niculae(3), Ionela Cristea(5), Nicoleta Rudeanu(3), Alina Dunuta(5), Teodora Solomon, Anca Patrascu, Andreia Anghel.

Victoria B – NRG: 34 – 20

Pana la partida baietilor, galeria a avut timp sa se incalzeasca, sa pregateasca partiturile si, la drept vorbind, sa astepte Berea de la Cetate. Am avut ajutor si de la galeria personala a domnului Costi Londonezu’ care l-a incurajat si l-a purtat spre cele 3 goluri marcate, unele chiar din pozitia de varf de lance a contraatacului.

Madalin a furat cateva mingi si a plecat glont catre poarta adversa☺ Traian a marcat cu cateva aruncari de generic. Vlad si Sabau si-au impartit reprizele si uralele publicului. Vlad si-a practicat in mod clar metoda sa unica de a apara, cu iesiri care i-ar pune in incurcatura si pe cei mai experimantati jucatori, iar Sabau a vrut sa isi testeze colegii la alergare viteza trimitand contraatacuri de Liga Nationala. In lot l-am avut, la acest meci, si pe Dragos Luscan intors de peste mari si tari.

Favoritul publicului a fost altruitul Brebenel care le-a pasat excelent colegilor sai in pozitii ideale, insa ramanea fara gol pe tabela. Nu poti sa nu tii cu Sergiu cand vezi cat suflet pune in fiecare meci si cat de mult se bucura de fiecare moment petrecut alaturi de colegii sai. Si, da, pana la urma si-a trecut numele printre marcatori.

Au jucat si au castigat: Vlad Bobeica, Ionita “Sabau” Alexandru, Catalin Neaga(5), Dan Vasiloiu(6), Madalin Malinescu(3), Sergiu Campanu(1), Angelo Marinescu(2), Andrei Sturzu(3), Costin Moraru(3), Dragos Luscan, Traian Campanu(10) , Marian Canciu si Razvan Tatu(1).


PS: Pe 11 februarie, tinem masa la Cetate

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.