Intoarcerea marelui Mistret

Scrisoare catre Cronicarul nostru foarte apreciat Ovidiu Bufnila:

Dracul meu,ai cam lipsit de la datorie in acest sezon. Vestiarul a saracit mult in vorbe de duh, gazeta Victoria e goala, a scazut mult media de varsta si ne e dor de tine. Si mai mult, ajunge sa scrie cronica cineva care nu poate duce stafeta impusa de tine. E timpul sa revii, Gazeta Victoria are nevoie de tine, nu intelege gresit, dar chiar nu are cine:)
Sa-ti zic ce ai pierdut:
2 meciuri, primul cu Nova si saptamana urmatoare cu Muntenia. Din pacate, 2 puncte din 4. Da…Nu ai ghicit, am pierdut cu Nova si am castigat cu Muntenia.
Meciul cu Nova, ne-a surprins foarte putini la teren, ne am crezut castigatori de la vestiare, nervosi, neconectati. A fost unul din cele mai slabe meciuri jucate de Victoria. Am primit foarte multe goluri si am marcat cu 9 mai putine. Scor final 28-37.
Apararea a fost foarte slaba, level Chiftea. Dezamagire mare. Felicitari Nova, multumim pentru motivatie, ne-a fost de mare folos in meciul urmator.
Sapamana urmatoare, dupa un antrenament hotarat, am reusit sa schimbam meniul.  Meci foarte greu cu Muntenia, cu multe contacte tari, dorinta de victorie, nervi si faze frumoase. Desi Muntenia conducea la pauza cu 4 goluri (23-19), a doua repriza apararea noastra a fost cheia meciului, primind doar 7 goluri, in condiitile in care in prima repriza cei de la Muntenia inscrisesera 23 de goluri. Scor final 30-35.
Cu acest meci, am recastigat moralul bun, jocul de aparare si placerea unei victorii muncite din greu. Felicitari Muntenia, un meci greu, tare si foarte disputat.
Sper sa ne tina momentul, ca avem meci frumos cu TEC. Cum cand? diseara, la Apollo. Te rog sa vii, ca baietii iar vor sa-si citeasca ispravele din Gazeta. Berea o da Dan, ca va marca golul 100 sezonul acesta:)
Si inca o bere o dau eu, ca ma scutesti de chinul cuvintelor de tip gazeta 🙂

Ne vedem la sala, o sa vina toata lumea.

Sper si cred in Intoarcerea marelui Mistret.
Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.