Retrospectiva 2015 :)

Retrospectiva anului

 

La final de an, cand trebuie sa tragi linie, te uiti de obicei la clasamente si compari cu ce a fost in anii precedenti. Asa deduci daca a fost mai bine sau mai rau. Nu e cazul acum. Incercam o altfel de retrospectiva. De ce? Pentru ca pe teren nu am avut adversari pe care nu ii invingem. Daca nu i-am invins in meciurile de baieti, i-am invins in meciurile de la fete. Daca nu am invins in meciurile de la fete, am invins in meciurile de la mixt. Stim, nu suna deloc modest, dar cine a spus ca vrem sa ne punem cenusa in cap la final de an? E momentul cand ne bucuram de toate lucrurile bune.

Statistic, 2015 a fost probabil cel mai bun an al nostru, la HC Victoria. Locuri mai bune in clasamentele de la baieti si de la fete, turnee castigate la mixt, clasari pe podium. Sponsori mai darnici (ati vazut cat de bine ne sta in noul echipament, bleu?), gasca mai mare. 2015 este anul in care gasca noastra s-a marit cu alti “nebuni” care vor sa joace handbal in timpul liber. In loc sa stam in casa si sa facem parte din publicul target al unor emisiuni tv, preferam sa ne cheltuim banii pe antrenamente de handbal, sa transpiram pe teren. La final de saptamana, chiulim cateva ore din linistea de acasa si fugim sa vedem cat de buni mai suntem in comparatie cu alte echipe de amatori. Colegele prefera sa se dea cu clister pe mana, nu cu oja pe unghii. Si, sa nu fim ipocriti, pana si berea de dupa meci are gust mai bun cand esti cu o gasca faina.


Sa trecem insa, la adevarata retrospectiva, cea amuzanta, pentru ca… pana la urma cu asta ramanem la final de an. Vanataile s-au dus, meciurile pierdute se uita, raman doar fazele in urma carora zambim.

In 2015, l-am “transferat” pe Marius Dumitran in Anglia. Am cazut din lac in put – acum nu mai auzim “Dati-mi 15 lei” dupa fiecare antrenament, ci cotizam de la inceput direct la Razvan “Arsenie” Tatu, casierul HC Victoria.

In 2015 la fete avem un nou decan de varsta. Ii spunem “Piti”, dar o cheama Ionela Cristea.

In 2015, capitanul Catalin Neaga a trecut, in sfarsit, de la plasa de supermarket la geanta sport pentru a-si transporta echipamentul. (aplauzele din vestiar s-au auzit pana in sala. PS: plasa de supermarket se afla in geanta sport !)

In 2015, nu am mai uitat sacul cu mingi in mijlocul intersectiei. Dar tot ne-am trezit la sala fara sacul de mingi, asa ca am jucat fotbal.

In 2015, ne-au crescut media de plonjoane pe piept, media de suturi cu efect si media de inaltime (adica au venit la echipa Ciprian Motoc, Bogdan Bronea si Alex Nitu).

In 2015, am castigat primele noastre turnee de mixt (pana acum i se umpluse doar vitrina lui Dan Vasiloiu, eternul golgheter al turneelor de mixt). Apropo – “turneul de mixt este acea competitie la care se inscrie oricine vrea si golgheter iese Dan Vasiloiu” – auzita pe Facebook.

In 2015, Ovidiu Bufnila si-a mentinut greutatea de 100 de kilograme. Din Mistret a fost promovat la Bizon. Partea proasta e ca Madalin Malinescu pare inscris in cursa sa il ajunga.

In 2015, Vlad a reusit sa faca din nou scandal ca nu are feon si ca vinul e la temperatura camerei (ce-i drept era vara erau 30+ grade)

In 2015, Angelo Marinescu a reusit sa sara mai mult de 10 cm de la podeaua salii. I se confirma porecla de “dl Snitzel”.

In 2015, Christiana a reusit sa ia trofeul de “cel mai bun golgheter” (MVP). De 2 ori !!!

In 2015, Andrei Sturzu a reusit sa confirme ca vine la 4 antrenamente consecutive. A ajuns doar la unul. 🙂

In 2015, s-a angajat Sabau! 🙂 Prietenii stiu de ce zambim!

In 2015, o foca a reparat 2 canguri (Tomita si Barbone sunt la recuperare, ii asteptam iar pe teren. Multumiri colegului si doctorului Stefan Movileanu). Cei care au mai primit cate o minge in fata de la Toma nu sunt chiar asa incantati…

In 2015, tecucenii au facut primul pas spre dominarea totala a echipei masculine. Acum, ii avem pe Cristi Ardeleanu, Catalin Neaga, Traian Cimpanu, Sergiu Cimpanu, George Istrate, Cosmin Mihai, Razvan Marin. O echipa. (E posibil sa fi uitat pe cineva…)

In 2015, Dragos Vasile a alergat pe contraatac mai mult decat in toti anii la Victoria. De cand e Personal Trainer la Complexul Stejarii se misca mai bine decat jumatate de echipa.

In 2015, am primit bronzul mondial la handbal feminin pentru… un barbat. Felicitari lui Dragos Luscan, colegul nostru de echipa si preparatorul fizic al nationalei Romaniei!

In 2015, la antrenamentele de fete am reusit, intr-un final, sa “ne adunam cu toti aici” multumita minunatului moldovean non-tecucean Istvan Zsolt Nagy.

Si in 2015, echipa de fete se lauda cu cel mai bun baiat – Alina Urzica. Echipa adversa stie de ce!

In 2015, Dinu Todor a promis ca din 2016 revine la antrenament. Asteptam sponsorizari pentru ca din 2017 sa putem ajunge la turneele din tara cu avionul. L-am cumparat, dar nu avem bani de kerosen.

In 2015, Geanina “Bine, Giani!”  Niculae a invatat “1 dreapta” cu un pantof. Tehnica de studiu a fost brevetata de Madalin Malinescu. Tot in 2015, Giani a si uitat “1 dreapta”. (1 dreapta sau 1 stanga sunt doar cateva din schemele folosite la HC Victoria)

In 2015, Alexandra Udrea a aparat senzational la unul dintre turneele de mixt de la Brasov. A platit gloria cu o unghie. Revenim si in 2016 la turneele brasovene – in cautarea unghiei lipsa din set.

In 2015, Lidia Ispir a debutat cu gol la turneul Debut 60+. Pentru cine vede inregistrarile meciurilor de la Bucuresti va fi evident cat de “verticala” este colega noastra.

In 2015, am dansat si ne-am distrat la doua nunti: a Teodorei si a lui Tomita. Casa de Piatra celor doi, Sarbatori Fericite, tuturor!

Craciun_Victoria retrospectiva

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.