Here we go again

Gata vacanta, am reinceput campionatele. Si la fete si la baieti, suntem din nou in competitii, adica in Divizia B. Sezonul trecut fetele au fost neinvinse, baietii au terminat pe locul al treilea. Iar pe 8 octombrie, la Sala Apollo, am reinceput campionatul. Cu o victorie a noastra si una a adversarelor. Dar cu Victorii 🙂

Una calda
La baieti, lucrurile pareau de la bun inceput transate. In fata noastra, pustanii de la CT Media, echipa pe care am mai invins-o si campionatul trecut. Handbalistii de aici sunt tineri, sunt la nivel de juniorat, promit sa faca performanta, dar ne-am intors in sala cu pofta de miscare. Si s-a vazut din plin. Scorul (47-27) spune mai multe decat e nevoie. Am jucat toti, am rulat tot lotul, de la titularii incontestabili la noile achizitii. Am inscris cu aproape toti jucatorii din teren, chiar si portarul Alexandru Ionita a incercat un gol din poarta in poarta. Ne-am reglat tirul interilor, plecarile extremelor si blocajele pivotilor. De pe banca, Cristi Ardeleanu avea cea mai usoara misiune a sa – nu a mai comentat nimeni ca sta prea putin in teren, nu ne-am mai certat intre noi pentru pase gresite, nu am mai gresit atat de mult. E doar inceputul, iar numarul de goluri inscrise – 47 – nu reflecta neaparat forma noastra buna ci dorul de competitie. Am ramas o echipa de amatori, avem un lot de aproape 30 de persoane, dar primul 16 este aproape mereu incert, dat fiind ca inca nu s-au incheiat toate vacantele sau pentru ca unii lucreaza si in weekend. Dar suntem multi in teren, suntem multi in tribune si baietii au debutat cu victorie. Au jucat – Alexandru Ionita in poarta, pe semicerc Dragoș Cristea (4 goluri), Sergiu Câmpanu (1 gol), Traian Câmpanu (5 goluri), Dan Vasiloiu (11 goluri), Ovidiu Bufnilă (3 goluri), Cătălin Neaga (5 goluri), George Istrate (1 gol), Costin Moraru (2 goluri), Alex Barbu (1 gol), Răzvan Tatu (4 goluri), Mădălin Mălinescu (2 goluri), Robert Dorobanțu (2 goluri), Sorin Savu (4 goluri), Alberto Bogatu (2 goluri), Marian Canciu. Felicitari pentru debutul cu gol al tinerilor Savu și Dorobanțu. (Savu si Dorobantu – Nu uitați tradiția de vestiar – cine debuteaza cu gol, plateste berea dupa primul antrenament). Golgheterul echipei în prima etapă – Dan Vasiloiu – 11 goluri.

[URIS id=1422]

Una rece
Imediat după meciul băieților, au intrat fetele pe teren. „Le-ai văzut pe fetele de la Steaua? Selecție de junioare bună de tot, echipa arată bine fizic. Dar nu de ele mă tem eu, ci de noi. Dacă e Christiana în formă, dacă Alina Dunuta joaca bine azi…avem o șansă. Dar e de tras tare de tot”, spunea antrenorul Dan Vasiloiu de cum a văzut lotul Stelei că intră în sală. Adversarele noastre, deși mai mici de ani, ne depășeau clar la media de înălțime. Dar am debutat ezitant. Și ne-am trezit că suntem conduse în prima repriză cu 10 goluri. Se alerga mult pe contraatac și pe faza a doua, se lupta pentru fiecare minge în apărare. Cât despre atacul nostru, am început să ne ferim de duelurile unu la unu și s-a văzut. Dar de la pauză Victoria a fost altă echipă. Era 20-10 pentru CSA Steaua, vuvuzelele făceau un vacarm de nedescris, iar fetele si-au revenit. Am castigat a doua repriza cu 16-14, dar degeaba, scorul general a fost de 34 la 26 si, dupa un an de zile, echipa de fete de la Victoria a pierdut un meci. De remarcat ca nu s-a mai pus problema conditiei fizice, victorienele au alergat tot meciul, au inscris din centru sau de pe inter, iar extremele Geanina Niculae si Nicoleta Rudeanu au executat tot ce au prins. Lotul Victoriei anul acesta este format din Lidia Ispir, Andreia Anghel, Ionela Cristea (2 goluri), Geanina Niculae (2 goluri), Anca Irina Patrascu, Andreea Andreescu (1 gol), Nicoleta Rudeanu (6 goluri), Andreea Dunuta (4 goluri), Alina Urzica (1 gol), Christiana Timofte (7 goluri), Adriana Elena Iliescu, Alexandra Enea, Ioana Motei (3 goluri), Anca Savu si Elena Pupu.

Obiectivele de anul asta
La echipele cu staff se poarta fixarea de obiective. Daca il intrebi pe Catalin Neaga, capitanul si directorul sportiv de la Victoria, atunci obiectivul e promovarea in Liga Nationala. Daca vorbesti cu pustanii care abia au venit la Victoria, obiectivul e sa prinda lotul meci de meci. Daca stam de vorba la bere, afli ca obiectivul e sa jucam handbal. Asa ca… ne reintoarcem in campionat.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply