Si-au revenit fetele

Cand baietii nu au meci, fetele de la Victoria fac spectacol. Este cazul meciului de duminica, 16 octombrie de la Sala Apollo, unde Victoria a surcalasat Acvila cu scorul de 33 la 31, dupa ce la pauza Victoria conducea cu o diferenta de 6 goluri (19-13).

Apararea castiga meciuri
E o regula pe care o stiu toti sportivii de la handbal. Cu atacul faci spectacol, cu apararea castigi meciuri si campionate. Iar asta s-a vazut clar in prima repriza a meciului impotriva acvilelor. A fost un echilibru aproape perfect la inceput de meci – din gol in gol. Pana in minutul 10, cand Victoria s-a desprins pe tabela. Apararea functiona mai bine ca la antrenament, iar din poarta venea plusul de incredere. Dana Pupu si Alexandra Enea au avut parada dupa parada, iar Dana chiar a reusit sa rectifice ce trecea de aparare, a scos inclusiv cateva aruncari de la 7 metri. Contraatacurile au mers brici, cu extremele in plin fuleu. Inscriau pe rand extremele – Geanina, Piti, Coco sau interii: Mot si Chris. Nu va faceti griji daca nu le recunoasteti dupa porecle, intregul lot e la final de articol.14799938_1198417746863011_1998046423_o

Pauza
Desi pauza e pentru odihna, la Victoria pauza a venit cu o pauza. 🙂 Adica rezultatul de 19-13 dupa o prima jumatate de ora le-a relaxat pe fete. Au urmat greseli individuale, de la pase la adversar sau in afara terenului pana la faulturi dure sau intarziate. Asa au aparut eliminarile, asa au recuperat din diferenta acvilele. S-a ajuns ca Victoria sa conduca numai cu doua goluri si atunci s-a incheiat…pauza. De pe banca, Zsolt Nagy si Cristi Ardeleanu au inteles ca e cazul sa sune desteptarea. Au cerut un time-out (Cristi le cere pe cele mai inspirate si la baieti) si echipa s-a regasit. Daca nu ne credeti, vedeti filmarea facuta de baieti din tribune, care au si transmis LIVE repriza a doua. Asa poate fi vazut si cel mai “tare” fault din meci. Ioana Motei e trasa de pas in timp ce isi depaseste adversara directa. Practic, exact ca in filme – capul ii ramane in urma, desi corpul devanseaza adversara. Acvila e o echipa tare, dar desi au existat faulturi, nu s-a comentat din teren, nu au existat proteste ca la baieti in sezonul trecut. Fetele au invins, au aratat ca incep mai greu sezonul, dar ca isi revin din mers.

Lotul Victoria
Extreme: Niculae Geanina (5 goluri), Cristea Ionela (7goluri), Rudeanu Nicoleta (5goluri), Patrascu Anca
Interi: Timofte Christiana (4 goluri), Motei Ioana (6 goluri)
Centru: Dunuta Alina (2 goluri)
Pivoti: Ispir Lidia (4 goluri), Chear-Solomon Teodora
Portari: Pupu Dana, Enea Alexandra14796212_1198417753529677_19216000_o

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.