Chifteaua victorioasa

Când suntem buni, suntem. Dar și când suntem chiftele, păi suntem. Așa a fost la meciul nostru cu proaspăt înfințata echipă Sarmis, scor 29-25 pentru noi.

Bătrânește
Miercuri seara de la ora 20 noi suntem mai mereu de găsit la Sala Apollo. Acolo ne antrenăm, aia e poziția noastră. Acum, am avut meci cu Sarmis, echipă de puștani cu tupeu. Serios, avem jucători care le pot fi tată unora 🙂 Ne așteptam să defilăm în meciul ăsta, să facem instrucție cu ei. Și am intrat relaxați pe teren. Calmi, fără niciun stres, așezați. Iar scorul curgea lent în favoarea noastră, fără niciun fel de problemă. Goluri de pe toate posturile, apărare la limita durității. Apoi… ceva s-a rupt. Am început să ne apărăm ca începătorii, a dispărut dorința de joc. Am început să ne certăm între noi, mai ales din cauza unor greșeli elementare. Dacă la handbal ar fi fost offsaid, probabil că reușeam și asta. Am scăpat mingile din mână, am făcut pași, am dat pase la adversari sau în afara terenului, am făcut dublu dribling, semicerc, falturi, picior… toate greșelile posibile într-un meci. Iar în apărare… puteai denumi străzi și bulevarde cu numele noastre. Se apropie iarna și încercam să facem pârtii, alte explicații nu prea avem.

Cei care merg pe stradă în timp ce dorm se numesc somnambuli. Din lipsă de imaginație nu avem un alt termen pentru noi, care jucam de parcă dormeam, așa că o să concluzionăm simplu: am fost … chiftele. La un moment dat am avut avantaj de 6 sau 7 goluri, iar când ne-am am uitat pe tabelă, mai conduceam doar cu un gol. Noroc de Răzvan Tatu, care la final a ținut înscrie două goluri unul după altul, altfel diferența era și mai mică. Iar ca să încheiem meciul frumos, în ultimele secunde am ratat singuri cu portarul.

Ce facem cu banii?
Deși a fost principalul marcator al Victoriei, Dan Vasiloiu are de plătit amendă după meci. Am stabilit toți la început de campionat că nu ne mai certăm cu arbitrii, indiferent ce decizii iau aceștia. Dan a rezistat doar un meci. Nu înjură, nu jignește, dar are un stil de a lua arbitrii la întrebări… că acum și-a luat două eliminări de două minute una după cealaltă. Nu comentăm arbitrajul nici pe site sezonul ăsta. Între timp, amenda pentru comentarii la adresa arbitrilor și eliminarea aferentă se plătesc cu 20 de lei. Nu știm ce facem cu fondul de amenzi, așteptăm sugestii. 🙂

Lotul Victoria: portari Alex Ioniță, Vlad Bobeică, Cristi Ardeleanu. pe semicerc au jucat Dan Vasiloiu (8 goluri), Ștefan Alexandru (6 goluri), Cătălin Neaga (4 goluri), Sorin Savu (3 goluri), Ovidiu Bufnilă (2 goluri), Vlad Șoimăreanu (2 goluri) Răzvan Tatu (2 goluri), Mădălin Mălinescu (1 gol), Traian Câmpanu (1 gol), Angelo Marinescu, Alex Barbu, Constantin Moraru.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.