Pierdut cu Muntenia. Regasit echipa. Regasit galerie

Frumos, dar greu. Ăsta a fost meciul nostru cu Muntenia, duminica trecută la Sala Apollo. Ca să fie clar de la început, am pierdut cu 27 la 25. Dar meciul ăsta a avut de toate – de la dueluri dure la eliminări, faze spectaculoase, șuturi puternice, depășiri, apărare încrâncenată. Dacă nu aveam faulturi, atunci probabil că era un super spectacol.

Cătinel, cătinel

Nu suntem o echipă care să intre în meci cu forma ideală. Durează până ne conectăm la miză, la adversar, la meci. Dar nu durează mult. La debut de patidă, Muntenia a condus pe tabelă și în teren. Ba cu un gol, ba cu două. Adversarul are jucători buni, experimentați, masivi. Se repliază repede, știu să stea în atac, folosesc orice tertip. Joacă bărbătește, nu se plâng decât rar de apărarea noastră. Dar nu poți rezista prea mult în fața noastră, mai ales dacă extrema Dan Vasiloiu e în formă. Aleargă de rupe pe contraatac, iar Alex Ioniță trimite mingile precis ca MTR-ul de companie – punct ochit, punct lovit. Când joci cu Muntenia, nu ai voie să greșești, dacă vrei să îi bați. Iar noi am reușit să ieșim din teren cu mingea în mână, să mai scăpăm câte una peste poartă sau în bară. Bafta noastră ca Ioniță se mai enervează și închide poarta. Sau că și adversarii greșesc. La pauză conduceam cu 2 goluri avans și erau semne clare că nu cedăm.

Ca în juniorat

Știți că erau vremurile când fiecare echipă avea mica ei galerie. Și se certau, și se duelau? Cam așa a fost și acum în tribune. Cu o excepție – galeria Victoriei nu e mică. E gălăgioasă, e antrenantă, e cea mai mare și mai frumoasă din galeriile din Divizia B. Când vin și fetele din echipă și prietenii, umplem un sector de sală. Și câteva mese de la restaurantul „Cetatea Berarilor” după meci. Iar cu ei lângă noi… mereu jucăm altfel. Așa a început a doua repriză a meciului. Gol după gol, faze frumoase, apărare crâncenă, dueluri aprinse. Până când am condus cu patru goluri. Și am executat un 7m direct în bară. De acolo ni s-au innecat motoarele pe teren. Dar s-a auzit tribuna minut de minut. Am pierdut cu 2 goluri. Nu ne mai căutăm scuze, când pierdem – pierdem. Și am spus că nu mai comentăm arbitrajul pe site, deci nu o facem.

Noi

La meciul de duminică, pe teren au intrat Alex Ioniță și Cristi Ardeleanu (portari). Pe semicerc – Ovidiu Bufnilă, Vlad Șoimăreanu, Sergiu Câmpanu, Andrei Sturzu, Constantin Moraru, Ștefan Alexandru (3 goluri), căpitanul Cătălin Neaga (4 goluri), Traian Câmpanu (1 gol), Dan Vasiloiu (9 goluri), Mădălin Mălinescu (1 gol), Angelo Marinescu (5 goluri), Sorin Savu (2 goluri), Dragoș Cristea, Zsolt Nagy. Ca de obicei, Dan Vasiloiu marchează gol după gol, dar de remarcat e că am înscris cu pivotul nu mai puțin de cinci goluri. E primul meci în care Angi e titular și da – se simte că a fost pivot de lot național.

Video Repriza 1

Video Repriza 2

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.