2 weekend-uri. 2 izbande. O singura Victoria

Dupa meciul de duminica, 06.11, cel putin colegii de echipa asteptau un articol despre Victoria fetelor impotriva echipei NRG.  Articolul s-a lasat asteptat, doar doar reusim sa umflam potul cu inca o reusita. Nu spunem Victorie, pentru ca Victoria este numai una si ne auzim destul de tare si din tribune si la bere, si in sali din Bucuresti, dar si din tara.

6 noiembrie vs. NRG

Meciul se anunta greu in saptamana dinainte pentru ca pe banca sulfa vantul pe motive intemeiate: nunti, botezuri… o veritabila luna august in tabara Victoria. Cu chiu cu vai, si cu voia CFR-ului care trebuia sa o aduca pe Piti tocmai de la Vaslui fara intarziere considerabila, eram de o echipa in teren plus un om pe banca sa isi traga sufletul si sa incurajeze cat pentru o banca full.

In dimineata dinaintea meciului Lidia Ispir imi spune ca a visat ca vine Christiana la meci. Tovarasa nu confirmase caci avusese o nunta cu o seara inainte, nu in Bucuresti, si #prettyhandsome #s-afuratmasura. Insa Lidia se pare ca nu a visat, caci nu termina bine de zis ca apare Christiana. Now we’re game!

Cand gasca e mica toata lumea pune umarul la victorie. Piti a inscris in circa 100% din cazuri, Geani a pus mingea unde stie ea ca sa strige tribuna “Bine, Geany!”, Teo a dat gol si a lansat un contraatac de zile mari, Andreescu a rezolvat contraatacurile, Tova a cautat si gasit vinclul, iar Dunuta a alergat cum doar intuiam noi ca poate, iar portarii ne-au scapat de cateva ori.

Cat despre Lidia Ispir, reproducem urmatorul dialog adevarat: “Lidia, ce faci in aparare?” –“Legea”.

Cu voie buna si ceva alergatura, pana la final, am pus intre noi si adversare o diferenta linistitoare.

Lot: Dana Pupu, Alexandra Enea (portari),  Ispir Lidia (3 goluri), Andreia Anghel (1 gol),  Alina Dunuta (3 goluri), Christiana Timofte (6 goluri), Geanina Niculae (3 goluri), Iliescu Adriana,  Andreea Andreescu (10 goluri), Ionela Cristea (10 goluri), Teodora Solomon Chear (1 gol).

13 noiembrie vs Dobroiesti

La Dobroiesti am avut mereu meciuri tari, care s-au decis greu. Iar ultimul fusese si mai greu pentru ca s-a lasat cu accidentarea colegei Ionela Cristea aka Piti lucru care nu ne-a convenit deloc deloc. Insa, cu Emi si al treilea nepotel Victoria in tribuna aveam chiar o datorie de onoare sa castigam. Meciul a fost strans primele 7-8 minute pana ne-am incalzit dupa care ne-am detasat printr-o aparare buna si multe contraatacuri. Scorul final, 41-21, spune scurt si cuprinzator istoria meciului si a modului in care s-au indreptat ostilitatile.

Piti – contraatac – gol.

Ratare – ratare – gol Teo

Aparare pe val – hai sa o luam pe asta

Ratare – ratare – gol Patrascu

Pe banca un antrenor linistit cu gandul la antrenamentul de marti si probabil la reteta succesului pe care sa o aplicam si la baieti, pe care ii asteptam sa ne urmeze exemplul.

Lot: Dana Pupu, Alexandra Enea (portari),  Ispir Lidia (4 goluri),  Alina Dunuta (7 goluri), Christiana Timofte (6 goluri), Geanina Niculae (4 goluri), Anca Patrascu (2 goluri), Ioana Motei (4 goluri),  Andreea Andreescu (4 goluri), Ionela Cristea (7 goluri), Nicoleta Costache (2 goluri), Teodora Solomon Chear (1 gol) si absent motivat la ambele meciuri, dar trup si suflet pentru Victoria, Alina Urzica.

20161113_155707

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.