Fara X si 0

Dupa etape bune in care echipa de baieti uitase sa castige si noi, fetele, incepuseram sa le “predicam” despre cum stau lucrurile in teren a venit si etapa cu victorii pe linie. Gata! Fara “X” si “0”.

Victoria M – HC Scoala 88. FINAL 29-25

Victoria M suna putin ca si cum ne-am facut statie de Metrou, dar nu… de fapt ne-am regasit echipa de baieti.
Meciul a fost unul dupa tipar – in prima repriza, baietii au gasit mereu cate un vinovat pentru cate o minge care nu intra in poarta sau pentru golurile luate. Partida nu era usoara si ca sa castigam stiam ca trebuie sa fim conectati pana in ultimul minut. Echipa domnului profesor Iancu a avut putine rezerve asa ca in partea a doua au ramas fara gaz si ne-au mai ajutat putin sa gasim drumul spre distantarea pe tabela.

Cum ultimele minute din meci sunt mereu pietre de moara la Victoria, eram aproape sa cedam punctele pe final. A fost nevoie de interventia energica a lui Cristi de pe banca sa le aduca aminte baietilor ca nu e cazul sa ne grabim si sa pierdem mingi.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Dan Vasiloiu cu 11 goluri si Victoria isi asigura calificarea playoff.

Lot: Ioniță Alexandru, Ardeleanu Cristian (portari), Ștefan Alexandru (2), Marinescu Angelo (2),  Moraru Costin (1), Cimpanu Traian (5), Mălinescu Mădălin (3), Sturzu Andrei, Tatu Răzvan,  Vasiloiu Dan (11),  Cimpanu Sergiu (2), Neaga Cătălin (3).

Victoria F – Sport& Friends. Final 36-25

Un meci frumos, cu multe faze frumoase de atac, cu Dan facand ture pe margine (2000 de pasi facuti in timpul meciului) si super Piti in zi maxima – 11 goluri because sometimes more is more.

S&F s-a dovedit o echipa incisiva, care alearga mult si nu iti da ragaz sa te odihnesti nicio secunda. Insa si noi avem jucatoare carora le place jazz-ul, pardon alergarea, iar contraatacul a fost litera de lege. Si a functionat de minune, cu Piti in zi magica, iar Christiana si Dana mereu cu ochii catre ea. Poarta a mers foarte bine, Motz a reusit depasire dupa depasire, Dunuta a punctat cu aruncarea marca proprie, iar Geani a gasit, pana la urma, vinclul.

Cat despre galerie, se prea poate ca unii joaca la echipe profesioniste care nu au asa galerie si oameni dragi care sa ii incurajeze tot meciul. Multumim, nu cred ca va dam suficienta bere☺ la schimb.

Lot: Enea Alexandra, Pupu Dana (portari),  Anghel Andreia, Solomon Teodora,  Moței Ioana(6), Costache Nicoleta, Dunuță Alina(4), Nicolae Geanina(4), Cristea Ionela(11), Ispir Lidia,  Andreescu Andreea(4), Timofte Christiana(7).

Doua meciuri castigate. Hai la Cetate!
Noroc, Victoria!

PS1: Barbu, cand vii la o bere?
PS2: Ovidiu, plange calimara.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.