Weekend cu victorie … pentru fete

Cand pleci intr-un concediu, sau lucrezi in weekend, sau te-a chemat mama ca avea un ceaun de sarmale facut asa sa fie, iei cu tine Internetul si gandul clar, trecut in agenda, ca la ora cutare joaca Victoria. Joci, nu joci, vrei sa fii acolo cu ei. Chiar daca MB-ul se taxeaza in lire sau coroane, noi tot vrem sa fim cu echipa. Live-ul pe FB este pansamentul perfect pentru cei care au facut cumva si nu sunt cand se da strigarea de meci Victoria. Si cand mai auzi si comentatori prieteni cu care abia astepti sa schimbi o vorba si sa dai Noroc, iti vine sa lasi totul ca ajungi tu in timp util la Apollo. Sau macar la Cetate – unde se joaca ultima repriza.

Anca lu’ Costin Londonezu a lansat moda si de atunci e stiut ca meciurile Victoriei se vad live.

Victoria – Aversa egal. 36=36

Asa cum bine spunea emeritul comentator sportiv Sergiu Campanu “Noi ii iubim asa cum sunt ei. Au pierdut, au facut egal, noi ii iubim”. Si e asa de implicat comentatorul ca nici atunci cand pe mesaje se scrie “cheftelele”, iar el incepe spunand ca “nu sunteti in stare…” revine si corecteaza “Ba sunteti in stare, dar sunteti niste gogomani”. Un comentariu savuros care sigur ar face mai multi iubitori de sport sa urmareasca echipa favorita. Cine a inventat ideea de impartialitate?

In timp ce din tribune comentariul curgea in favoarea Victoriei, in teren lucrurile erau destul de echilibrate. Iar ca orice meci al Victoriei, partida a avut si sare si piper…si mustar si atacuri frumoase, scheme reusite si de o parte si de alta, parade ale portarilor, depasiri, aruncari la vinclu, contraatacuri, pe Sabau in teren si dand goluri.

Cea mai mare diferenta de pe tabela a fost de 7 goluri pentru echipa Victoria. Insa, resemnare nu s-a citit in nicio tabara pana in minutul 60 cand tabela arata egal. Cu acest egal, Victoria ocupa locul 8 in clasament, in timp ce Aversa este pe 6.

Lotul nostru a fost alcatuit din: Cristi Ardeleanu, Alexandru Ionita (portari), Traian Campanu(6 goluri), Dan Vasiloiu(12 goluri), Andrei Sturzu(5 goluri), Razvan Tatu(1 gol), Angelo Marinescu(4), Costin Moraru(1 gol), Dragos Vasile(5 goluri) si Madalin Malinescu(2 goluri).

Victoria – Onyx, un galop de sanatate. 39 – 25

Fetele au gasit reteta succesului se pare. Din pacate, o pierdusera in prima etapa, dar “s-a gasit”. Atacul castiga meciurile. Si vazand scorurile facute de Victoria fete, putem spune ca am gasit cheia succesului.

Meciul a inceput foarte bine, 3 goluri unul dupa altul si incepeam sa punem diferenta intre noi si adversare. Pe partea Christianei, jocul mergea ca dat cu clister si Tovarasa ajungea singura cu portarul pentru a doua oara in primele 5 minute. Au urmat cateva atacuri mai grabite, insa prin minutul 10 Motz da o super pasa pe la spate, Piti scoate 7 metri si Christiana duce tabela la 5-1. Daca esti unul dintre cei care se bucura de live-ul pus la cale de Anca, asculti cu drag cum comenteaza victorienii in tribuna meciul, cum ii pun la punct pe baieti. Din cand in cand insa, toata lumea aude glasul lui Vasiloiu care da o indicatie sa se auda si la Dristor… poate ajuta pe cineva. La pauza, conduceam cu 7 goluri (20 – 13) si probabil singura grija a lui Vasiloiu era sa nu le lase pe fete sa se culce pe o ureche si sa scape Victoria. Stim tot noi cum se face.

Repriza a doua a continuat in acelasi stil destul de direct, cu contraatacuri si goluri frumoase din pase rapide. La scorul final, 39-25, a contribuit intreaga echipa, fiecare fata din teren reusind cel putin un gol. Fireste, si portaritele au avut o contributie importanta la scorul care nu lasa loc de intrebari.

Din pacate, sezonul fetelor, acolo unde sunt mai putine echipe decat la baieti, se apropie de final si mai urmeaza live –ul de la meciul de sambata, 14.01, si apoi play-off-ul in februarie. Ca in fiecare an, ne dorim sa se stranga cat mai multe echipe de fete pentru ca gandul unui meci in weekend face antrenamentul mai aprig si indicatiile lui Dan mai apasate.

Super lotul de fete: Dana Pupu, Alexandra Enea (portari), Lidia Ispir(5 goluri), Ioana Motei(4 goluri), Ionela Cristea(3 goluri), Andreea Andreescu(6 goluri), Geanina Niculae(2 goluri), Theodora Solomon, Christiana Timofte(9 goluri), Alina Dunuta(8 goluri) si Nicoleta Rudeanu(2 goluri).

PS1: Ne e dor de Barbu

PS2: Ovidiu, hai in tribuna ca nu ma pricep la cronici de meciuri.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.