Debutam in 2016 cu un derby

Debutam !!!

Nici nu am reusit sa eliminam jumatate din cozonacii de la Sarbatori, ca ne intoarcem la handbal. Nu oricum, ci cu doua meciuri de baieti in doua zile consecutive. Iar unul din ele este si derby, clasicul Victoria-Evo Handbal.

Weekend-ul 16-17 ianuarie se anunta unul plin de handbal pentru noi.

Hc Victoria
Primul meci pentru noi in Divizia B, anul acesta, are loc la sala Apollo, din sectorul 3, sambata 16 ianuarie de la ora 14,30 – ceea ce inseamna ca pe noi ne gasiti la incalzire in sala de la ora 14,00. Jucam impotriva celor de la CT Media, formatie pe care am mai invins-o in mai multe partide. Dar niciun meci nu seamana cu altul si niciun meci nu e castigat dinainte.

Nu apucam sa ne odihnim foarte mult si la 24 de ore de la incheierea primei partide vom juca in ceea ce se anunta un derby pentru noi: meciul impotriva baietilor de la Evo Handbal. Duminica, 17 ianuarie, de la ora 16,00 ne gasiti tot pe terenul de la Sala Apollo. Meciurile cu Evo nu au fost niciodata usoare, iar in ultimul sezon “am reusit” sa pierdem ambele intalniri. E drept ca in turul editiei 2014-2015 am pierdut cu un singur gol diferenta, dupa ce am condus aproape tot meciul la diferente de 2, 3 sau chiar si 4 goluri. In retur, am mers din egal in egal mai tot meciul, dar ne-au cam lasat nervii si am pierdut cu o diferenta ceva mai consistenta, patru goluri. Dar daca spune cineva ca a fost un meci usor pentru adversari, clar va minte.

Pana acum, Victoria si Evo sunt echipe neinvinse in actuala editie de campionat, cu un plus de partea noastra, deoarece am disputat un meci mai mult. ( Clasament )
Ca de obicei, daca o sa vedeti o gasca galagioasa si simpatica in tribunele de la sala, sa stiti ca sunt colegii si colegele noastre, prietenii si apropiatii din galeria HC Victoria. Sfat prietenesc: nu stati langa Teo daca incepe sa rada, o sa va molipsiti.

La capitolul absente din lotul Victoria, vor lipsi Alex Nitu, Bogdan Bronea, Alex Barbu (inca se recupereaza dupa operatia la genunchi), dar – vorba presei sportive – “antrenorul-jucator Dan Vasiloiu spera sa nu aiba probleme la alcatuirea primului sapte”. Ne vedem la sala! Dupa meciuri, ne vedem la un suc si o bere.

Sambata 16 ianuarie, sala APOLLO
14.30 – 16.00 – HC Victoria – CT Media
Duminica, 17 ianuarie, sala APOLLO
16.00 – 17.30 – HC Victoria – EVO Handbal

 

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.