Turneu de mixt la Bran, 30-31 martie 2013

Turneele de handbal amator mixt sunt atât o oază de relaxare pentru cei care participă cât și o modalitate excelentă de a stabili legături cu comunitatea celor care joacă handbal, iar un hobby comun este un punct excelent de plecare. Cu acest gând începem fiecare turneu și nu ne-a părut rău nicodată deși weekend-urile nu sunt chiar de odihnă după o săptămână de lucru.

Turneul de la Bran, 30 – 31 martie, a fost primul organizat de H.C Victoria la exact doi ani de la primul turneu la care am participat ca echipă de mixt și de la momentul în care am prins gustul acestor deplasări. I-am invitat alături de noi pe HCA Brașov, HCA București (echipe care au participat și la acel prim turneu), Corabia FunClub și Sports&Friends Buzău (echipe mai noi cu care am legat legături dincolo de liniile terenului). Noi, ne-am dus cu două echipe pentru că aproape tot lotul a răspuns afirmativ chemării la turneu, așa că am făcut o repartizare după regiune și am jucat Moldova vs. restul țării. Ne gândim că de aici ar putea pleca ideea unei hărți a centrelor din țară care “produc” handbaliști.

Pentru că noi credem că sportul este cea mai bună metodă de petrecere a timpului liber și pentru că un sport de echipă îți oferă și latura socială a unei activități sportive am ales să mediatizăm acest turneu. Și nu fără succes (click pe poză pentru a vedea materialul).

sportlocal.ro       insport.ro    bzb

După două zile de competiții, clasamentul a arătat în felul următor:

Locul I: H.C. Victoria

Locul II: Corabia FunClub

Locul III: HCA Brașov

Locul IV: HCA București

Locul V: MoldoVic

Locul VI: Sports & Friends Buzău

În afară de a fi un sport extraordinar de frumos, handbalul este un sport unde fair-play-ul este extrem de important. De aceea, le mulțumim tuturor echipelor care au participat la acest turneu și abia așteptăm următoare întâlnire. Mai departe, lăsăm pozele să vorbească despre atmosfera unui turneu de handbal amator mixt unde cuvântul pe care am vrut să îl promovăm a fost “prietenie”

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.