Victoria Fun Facts

10 martie este ziua lui Chuck Norris, iar daca nici noi nu reusim sa ne luam in ras, inseamna ca nu mai avem ce sa cautam la HC Victoria. Va prezentam asadar cateva Fun Facts de la noi de la echipa.chuck

Pentru ca el este capitan de echipa, Catalin Neaga nu primeste pase: mingea se opreste la 1 mm de mana lui si leviteaza, asteptand sa fie preluata.

Handbalul mixt este un sport inventat pentru echipe de fete si baieti. La turnee se inscrie oricine vrea, dar golgheter iese Dan Vasiloiu de la HC Victoria.

Victoria nu alearga pe teren, tusele se deplaseaza sub picioarele jucatorilor, mai putin cea de sase metri, care fuge de ei, sa nu calce semicercul.

Dupa ce managerul echipei, Cristian Ardeleanu a ajuns la Paris, au si denumit o strada Avenue Victoria. Ca sa nu ramana mai prejos, Dragos Luscan s-a mutat pe Strada Victoriei din Bucuresti (True fact)

Victoria este singura echipa care poate castiga un meci de handbal in 3 oameni. Doar ca nu ne lasa federatia.

Victoria e atat de iubita incat a inspirat denumirea unui oras din Romania. Industrial, ce-i drept, dar oras.

Oricand castigau o batalie, razboinicii de pretutindeni ne faceau galerie si strigau numele echipei: VICTORIEEEE!

De cand s-a infiintat echipa, si fotbalistii vor la handbal. O spun in fiecare seara la stirile sportive: “Echipa noastra si-a dorit mai mult Victoria”.

Ca sa nu se dea de gol ca s-a inspirat de la noi, Mihail Sadoveanu si-a numit eroina din Baltagul si Lipan, nu doar Victoria.

Casa Regala a Angliei inca ne plateste copyright pentru Regina Victoria.

Dupa ce ne-a fost hackerit siteul oficial a aparut si firma Victoria`s Secret.

Pentru ca au imprumutat numele Victoria pentru o provincie, fara acordul capitanului Neaga, australienii s-au mutat in emisfera sudica cu tot cu continent si tara.

Toti fotbalistii iubesc Victoria. Beckham a luat-o si de nevasta.

Dupa ce au vazut vestiarele noastre, arhitectii au creat stilul victorian.

Echipa de fete este finantata doar de romanii care platesc un impozit de 3 lei de fiecare data cand isi boteaza un copil cu numele de Victor sau Victoria.

Pentru ca denumirea este marca inregistrata, nicio jucatoare de la noi nu are voie sa poarte numele Victoria. Asa si-au schimbat numele Lidia, Andreia, Andreea, Geanina si alte jucatoare.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.