Turneul “Fairplay”, 14-15 decembrie, Bucuresti

La București, pe 14 și 15 decembrie 2013,  a avut loc ultimul turneu de handbal mixt din 2013. S-au înscris în competiție 15 echipe, respectiv: Acvila București, Nova București, HCA București, Phoenix, HCA Brașov, Spada, HC Victoria București, EVO Handbal, Media, Sport& Friends Buzău, 4FUN Brașov.  Dintre acestea, Acvila, Phoenix, EVO și noi am înscris câte 2 echipe.

Meciurile s-au jucat în sălile de la Construcții și de la Agronomie. Având în vedere că și sâmbătă și duminică meciurile s-au jucat până la ora 20.00 putem spune că am petrecut cu toții un weekend în sala de sport.

HC Victoria Handbal Mixt AmatorPentru Victoria a fost un weekend câștigat, un team building de nota 10 având în vedere atmosfera bună din cadrul echipei precum și locurile bune ocupate de echipe, respectiv 5 și 6. Zâmbetele din fotografia de mai sus vorbesc de la sine despre weekend-ul petrecut în sala de sport.

Victoria 2 s-a afla în topul echipelor cu cele mai multe goluri marcate, 135 mai exact, iar golgeterul turneului a fost Dan Vasiloiu, membru al echipei Victoria. La acest turneu au debutat alături de echipă Ovidiu Bufnilă, Alexandru Barbu, Andreea Ciubotaru, Andreea Andreescu, Alina Dunuță și Niculae Geanina. Și părea că s-au simțit excelent 🙂

Un material despre acest turneu a fost difuzat și la Știrile Pro TV și poate fi vizualizat pe sport.ro

După un turneu de handbal amator, dar cu o calitate a meciurilor foarte bună și probabil cea mai frumoasă finală dintr-un turneu de handbal mixt, clasamentul a arătat astfel:

clasament final turneu handbal mixt amator

Felicitări tuturor echipelor și ne bucurăm să vedem un interes din ce în ce mai mare pentru sportul amator.
Asteptam cu rabdare urmatorul turneu de handbal mixt amator.

Hai Victoria!

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.