Pentru Ada, turneu la Ramnicu Valcea

Și acasă și în deplasare

 

Weekend-ul acesta mergem la Râmnicu Vâlcea la un nou turneu de handbal mixt, turneu caritabil organizat pentru a-i oferi o nouă șansă colegei noastre Ada Iliescu. Celor care nu cunosc ce a pățit Ada și de ce o ajutăm, le recomandăm lecturarea articolelor de pe site și a celor de pe blogul ei.

Mergem la acest turneu cu o singură echipă, dat fiind că este un turneu cu doar 12 echipe și nu am avut posibilitatea să ne înscriem cu formații ale clubului Victoria, așa cum am făcut în ultimul timp. Dar asta nu înseamnă că nu tratăm serios turneul din Oltenia de sub munte.

12804819_10208080440149377_910529456633268770_nÎncercăm să aliniem cea mai bună trupă a noastră (cei care au reușit să se desprindă de case, locuri de muncă și obligațiile aferente săptămânii cu ziua de 8 Martie), pentru că suntem câștigătorii turneului trecut, cel organizat de noi, la București.

La Vâlcea, adversari ne vor fi formațiile HandbalFan A și HandbalFan B, Evo, Acvila, Spada, Planet Win, Absolut, IVFun Brașov, HCA Brașov, For Smile Brașov, Red Wings.

La Valcea, lotul Victoria va fi format din Lidia Ispir, Andreea Andreescu, Geanina Niculae, Teodora Solomon-Chear, Andreia Anghel (la fete) și băieții Dan Vasiloiu, Traian Cîmpanu, Mădălin Mălinescu, Cătălin Neaga, Andrei Sturzu, Ciprian Moțoc. Portari vor fi Alex Ioniță și Vlad Bobeică.

Vă reamintim, la turneele de mixt se joacă în echipe care au un portar (baiat sau fata ), iar pe semicerc se află șase jucători, dar maximum 3 băieți.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.