Esti aici
Acasa > Echipa

Hc Victoria este o echipa de handbal amator. A fost infiintata in anul 2011 si de atunci participa la toate competitiile dedicate amatorilor. Clubul are echipa de fete si de baieti, echipe care participa in campionatul Asociatiei Muncipale de Handbal Bucuresti.

Cele doua echipe se combina la meciurile de mixt si in functie de competitive, participa cu una sau doua echipe la turneele de handbal mixt organizate in Romania.

Echipa este formata din fosti jucatori de prima liga – Dan Vasiloiu, Traian Cimpanu, Dragos Luscan, Dragos Vasile, dar si din jucatori care au evoluat doar ca juniori in echipe din diverse centre de traditie ale handbalului masculine si feminine din Romania. Antrenamentele sunt sustinute de jucatorii cu o exeperienta mai bogata.

Ne antrenam o data sau de doua ori pe saptamana, ne platim singuri chiria salilor de sport, mingile si echipamentele de joc. La fel se intampla si cand pleacam in deplasare – ne grupam la cazare, in masini personale si achitam singuri toate cheltuielile.

Nu avem doctor al echipei, maseur sau preparator fizic, in schimb profitam fiecare de experienta celuilalt. Daca un coleg este ortoped, el va recomanda tratamentele pentru fiecare, la fel si cu cei care sunt antrenori de fitness si pregatesc programe de antrenament fizic.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com