Campioni la Cluj în 2015

Turneu la Cluj

 

Hello! Voi mai ştiţi ce aţi făcut în august?

Hehe, noi ne amintim perfect şi asta pentru că am mers la Cluj, la turneul de handbal mixt organizat acolo,  în perioada 8-9, turneu pe care l-am şi câştigat, de altfel, întorcându-ne acasă cu trofeul Clusium 2015, yuhuuuuu! 🙂 🙂 🙂 .

Cum ziua de naştere a colegei noastre Lidia Ispir a coincis cu datele turneului, nu am putut decât să ne bucurăm de încă un motiv de sărbătoare şi distracţie (şi ce distracţieeee!!!) în stilul HC Victoria.

Au fost două zile pline de handbal, emoţii şi dăruire şi două nopţi pline de dans, distracţie şi voie bună. Cu un asemenea program încărcat, somnul n-a fost o prioritate, iar oboseala a fost ţinută la distanţă cu ambiţie şi…cafea, multă cafea!

Pentru că ne-am aflat într-o formă de zile mari şi ne-am mobilizat exemplar, am reuşit să găsim echilibrul perfect între seriozitate şi fun, astfel încât am plecat acasă nu doar cu trofeul, ci şi cu titlul de “Golgeter”pentru Dan (oare pentru a câta oară consecutiv?!) şi cel de “MVP” pentru  Christiana.

Faptul că suntem campioni pe terenul unui sport pe care îl practicăm de plăcere, nu ar repezenta absolut nimic dacă nu am fi, mai întâi, campioni pe terenul prieteniei, al echipei şi al distracţiei! Iar la HC Victoria, that’s the spirit!

Cateva poze de la turneu:
[URIS id=565]

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.