Turneul Caritabil “Pentru Ada”

Daca ai jucat handbal, atunci stii sigur ce inseamna “sa strangi” – sa blochezi un adversar cu ajutorul unui coechipier. Adversarul nu poate sa treaca printre voi, deveniti amandoi o bariera umana. Cam asta ar trebui sa defineasca handbalul si orice alt sport de echipa, cand strangi cu un coechipier, cand amandoi va ajutati.

Si asta facem acum – strangem randurile toti cei din miscarea de handbal amatori (masculin si feminin) pentru colega noastra Ada Iliescu. Daca nu stiti de ce, e de ajuns sa cititi materialele de pe site-ul nostru ( aici ) sau de pe blogul ei. Strangem randurile, stam umar langa umar, ne ajutam o colega, un sportiv.

cropped-12377709_911152052255418_5136597225908111288_o.jpgIndiferent de rivalitatile pe care le-am avut sau pe care le avem pe teren, indiferent de numele echipei la care inca mai jucam, in weekend-ul 27-28 februarie facem ce stim noi mai bine – jucam handbal. Jucam pentru Ada, jucam pentru ca inca mai suntem oameni si inca mai credem in puterea noastra de a face bine. Jucam handbal in turneul mixt de fundraising pentru Ada, deoarece asta inseamna sa practici un sport de echipa. Sa ajuti cand esti puternic si sa ceri sa fii ajutat de colegi, asta inseamna jocul in echipa si handbalul amator din Bucuresti si din Romania.

Ca sa ne ajutam colega avem nevoie de mult mai multi Oameni decat suntem intr-o echipa. De mai multi Oameni decat sunt in Liga acum. Avem nevoie de voi toti, sa strangem. Si atunci cand ai nevoie, Oamenii te ajuta. Organizam acest turneu, iar taxele de inscriere se transforma in ajutor pentru Ada. Au inteles acest lucru toti colegii nostri.

La acest turneu jucam (culmea – si impotriva si alaturi) de urmatoarele echipe: Absolut, Planet Win, HCAB, Acvila, Nova, Star Team, Spada. Noi, cei de la Victoria, incercam sa participam cu doua echipe, dar mai sunt si alti doritori, iar partea cea mai grea este sa mai gasim o sala de joc. Echipele din provincie au fost luate prin surprindere de organizarea turneului (nu era prevazut in calendarul competitional oficial) si nu pot ajunge, dar au tinut sa ne ajute cu donatii pentru Ada. Au donat cei de la 4Fun Brasov si cei de la Sfantu Gheorghe si e probabil sa mai primim ajutor din partea altor colegi.

Stim, i-am luat pe toti pe nepusa masa, si nu e usor sa confirmi de azi pe maine ca vii sa joci. Suntem totusi sportivi amatori, avem familii, locuri de munca si programe care nu intotdeauna includ o deplasare la sali. Dar stragem bani, strangem la adversar pe teren, strangem Oameni buni la un turneu.

Tot pentru Ada avem parte de ajutor din partea unui mare om – domnul Petre Cozma, tatal lui Marian Cozma. Stimate domn, va multumim frumos pentru ca ne puneti la dispozitie una din sali pentru a organiza turneul si ne inclinam in fata dvs. Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste – iar dvs ati fost si veti ramane mereu un prieten al handbalului romanesc.

Nu prea sunt multe cuvinte care sa spuna pe scurt ce avem de zis, iar “Multumesc” nu acopera intotdeauna ce vrem sa spunem. Va asiguram pe toti cei care veniti la turneu, si ca participanti si ca spectatori, ca faceti un lucru de care puteti fi mandri. Noi, cei de la Victoria, suntem mandri sa jucam alaturi de voi. Multumim!!!

Aici gasiti programul turneului : Program

Cateva detalii despre salile unde se va desfasura turneul:

  • Scoala Nr. 88: Strada Odobesti, 3
  • Scoala Nr. 24: Strada Tunari, 52
  • Scoala Nr. 32: Soseaua Sportului, 21 ( Din Soseaua Colentina se intra pe Soseaua Sportului. Daca se vine de la Obor, este pe partea dreapta straduta)
  • Scoala Nr. 80 : Calea Dudesti, 191
Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.