HC Victoria-Tectonic (avancronica)

31 ianuarie, ultima zi a lunii si ultimul meci al lunii pentru echipa de baieti a HC Victoria. Meciul are loc in sala Apollo din sectorul 3 al Capitalei, de la ora 18,30. De fapt, este ultimul meci al unei zile incarcate de handbal la aceasta sala. Jucam impotriva celor de la Tectonic, una dintre cele mai tari echipe din actuala editie de campionat a Diviziei B, AMH. Avem in fata o formatie compusa din fost jucatori la echipe puternice, cum sunt Evo Handbal si Nova, echipe cu care am avut mereu meciuri spectaculoase.

Stim foarte bine ca suntem pe val, avem cinci victorii din cinci partide si vrem sa ramanem liderul neinvins al Diviziei B. Am avut deja un antrenament pentru a pregati aceasta partida, miercuri seara de la ora 20,00, tot in Sala Apollo, deci practic vom juca pe teren propriu. Ii cunoastem pe mare parte dintre handbalistii de la Tectonic, dar, din cauza tragerii la sorti, nu i-am intalnit la turneul de mixt de la finele anului trecut. Atunci, ei au castigat turneul de mixt, iar noi am ocupat locul al treilea.

La noi la echipa, lotul este cunoscut abia in ultimele ore dinaintea partidei. Pentru ca totusi suntem o echipa de amatori, avem un sistem ceva mai special de alcatuire a echipei. Mai intai facem prezenta pe grupul de Facebook, iar in ultima zi … sigur ne trezim ca mai apar doritori sa joace. Pana acum, echipa de duminica arata cam asa… Portari: Alex Ionita, Vlad Bobeica, Cristian “Ba Cristiii!!!” Ardeleanu. Pivotii sunt Ovidiu Bufnila si Razvan Anghel, interi: Catalin Neaga, Traian Cimpanu, Dan Vasiloiu, Dragos Vasile.

Extremele anuntate pana acum sunt Ciprian Motoc, Andrei Sturzu, Zsolt Nagy, iar coordonatori de joc Razvan Tatu, Madalin Malinescu si Sergiu Cimpanu. Nu in ultimul rand, pe foaia de joc se va regasi si Alex Barbu, care se recupereaza in urma unei operatii suferite la genunchi la finele anului 2015.

Inca nu am facut prezenta pentru membri galeriei, dar stim ca ii avem mereu langa noi. Nu uitati, asadar – un meci mai incitant decat emisiunile tv de duminica: HC Victoria-Tectonic – duminica 18,30, Sala Apollo.

Aceasta postare a fost vizualizata de 24 ori

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.